Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu salaklığı bende yaptım ve az önce siteye giremediğim için format atmam gerekti şerefsizler nasıl bi virüs sokmuşsa hosts dosyassı temizken bile girmiyordu
Hahaha, XXXX, XXXX gg :d enjooy infazını yapardımda çoktan yapmışlar lamer ekibi
nader bu sefer beğendim la helal sana arkanızdan laf atmasını biliyorlar ama iş Icraat'e gelince elleri yazamıyor, pasteyi de çok iyi yapıyorlar. Bence daha iyi bir karşılık vermelisiniz. Her türlü destek için dm yazın yeterli arşiv arşiv tüm bilgilerini vereyim size.
Site güzel zamanında çok kullandım hilelerini ama şuan mesaj sayısı kotasından dolayı download yapamıyoruz. Bu uygulama sitenin aktifliği açısından tabi ki iyi ama sadece hile kullanacaklar için kötü bir uygulama.
Kimse bu işi hayrına yapmaz. Ama belirli bir karşılık alırken de kaliteli ve güvenli iş yapmak lazım. MH bu konuda güvenilir benim için. Emekleriniz için teşekkürler.