Seçkin Üye
Gaza geldim her daim arkanızdayız memoryhackers ailesi mehter marşını dinliyorum suan
Songma please tell me the program to reset host file. I want original file back. Please helpHost file incident happened to me, I solved the problem by resetting my host file with a program.
Songma. Which program? Name please?Host file incident happened to me, I solved the problem by resetting my host file with a program.
reis o zaman niye 4 mesajın varbende bu siteyi 2016 da fln kullanmaya başlamıştım cidden çok iyi bir site teşekkürler
eskıden actıgım hesabı unuttum bu hesabı yenı actımreis o zaman niye 4 mesajın var
Hocam Host düzenleyiciler var ondan bulup hostu silmek yerine orjinalinden kopyala yapıştır yaparak orjinala çevirebilirsin.....Hiçbir şekilde forumda bulduğum uygulamayla host dosyasını silemedim. host dosyasının birini açıyorum içini siliyorum herşey güzel ama cmd yi açıp notepad c:\windows\system32\drivers\etc\hosts.ics yazıyorum burdakiler hiçnbi türlü silinmiyor.
Olmuyor vallaBu host dosyası olayına bende maruz kalmıştım ama çabuk farkedip düzeltmiştim... Böyle adi insanlara prim vermemek lasım eline sağlık....
Hocam Host düzenleyiciler var ondan bulup hostu silmek yerine orjinalinden kopyala yapıştır yaparak orjinala çevirebilirsin.....