dostum merhaba ben hile indirmek istiyorum fakat win defenderda trojan diyor virüslü diyor korktum çalıştırmayayaklaşık 3 senedir bu siteyi kulanıyorum bilgisayarıma dosyalarıma hıcbır zarar verdıgını görmedım. bu işi hakıyla yapıyorsunuz emeği gecenlere tesekkur ederim. en iyisini yapmıssınız
merhaba dostum hile indirmeye çekiniyorum virüs bulaşır mı windefender da trojan algıladı indirsem bir şey olur muBende uzun bir süredir kullanıyorum siteyi hiçbir dosyamdan zarar görmedim güzel cevap olmuş hocam.
hile indirsem burdan bilgisayarımda sıkıntı olur mu4 5 senedir kullanıyorum bilgisayarıma hiç bir türlü zarar gelmedi adamlar gerçekten işinin hakkını veriyor ve dedikleri gibi türkiye de en iyi hile yapan site burası toxicler her yerde var tabi yapacak birşey yok
defenderda hile indirdiğim zaman şöyle şey çıkıyor bir zararı olur mu Trojan:Win32/Ymacco.AA64 bu ne demek dostum4 5 senedir kullanıyorum bilgisayarıma hiç bir türlü zarar gelmedi adamlar gerçekten işinin hakkını veriyor ve dedikleri gibi türkiye de en iyi hile yapan site burası toxicler her yerde var tabi yapacak birşey yok
Virüs var hile de ama hile sahipleri pc ne herhangi bir zarar vermiyor indirip indirmemek sana kalmış dostum adamlar zorla indir demiyor sanadefenderda hile indirdiğim zaman şöyle şey çıkıyor bir zararı olur mu Trojan:Win32/Ymacco.AA64 bu ne demek dostum
Olmayan şey nedir?