Sen bana özelden nick, logo vs at yarına en geç ertesi güne bir şeyler yapmaya çalışırım.kardeşim çok başarılı olmuş benim fikrimce.
ücretsiz hayrına yapacakssan bana da birtane yapabilir misin rica etsem zamanın varsa ?
Sadece memoryhackers yazısının animasyonları farklı, sizden de tavsiye almak istedim.e bunların 3 de aynı ? ama 3. sü üzerinde çalış derim eline sağlık
o zaman 3 derim ama müziği daha ağır bir şeyler yapabilirsin mesela mafya vari şeyler tabi ciddiyeti yansıtacak şekil de mafyatik olabilir emeklerine sağlık şimdi denSen bana özelden nick, logo vs at yarına en geç ertesi güne bir şeyler yapmaya çalışırım.
Sadece memoryhackers yazısının animasyonları farklı, sizden de tavsiye almak istedim.
Aslında müzik koymayacaktım ama müzik olmadan pek güzel olmadı, uyumlu pek müzik bulamadım bulduklarımın arasında galiba en uyumlusu buydu. Önerin için teşekkürler.o zaman 3 derim ama müziği daha ağır bir şeyler yapabilirsin mesela mafya vari şeyler tabi ciddiyeti yansıtacak şekil de mafyatik olabilir emeklerine sağlık şimdi den
Bence 1 güzel. Bu arada şarkı ismi nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?