Onaylı Üye
Gördüm birazdan atarım yaptığım logoyuörnek ekledim bi bak
Gördüm birazdan atarım yaptığım logoyuörnek ekledim bi bak
Kardeşim şöyle yapabilirsin yılanla M harfinin kontur'unu yani dış çizgisini birleştir yani yılan M harfinin ortasından çıksın ama birleşik olsun ve M harfinin rengini yılanın rengiyle aynı yap daha güzel olur.Basic bi model birazdan sizin dediğiniz gibi bi çalışma yapabilirim bi ihtimal yeni gördüm
![]()
![]()
abi 16 saat uğraştım okula gitmedim diye hayat bilgisi dersinin öğretmenimden dayak yedim çok uğraştım kan ter içinde kaldım yaparken nolur benimkini seçin gerçekten çok emek var paintten yaptım a harfine benzer bi işaret vardı felan çok zordu siteye bence çok yakışır.
Hocam bunu nasıl 16 saatte yapıyosun sen? alıntı yapmışsın belli bunu yapmak günler sürer![]()
abi 16 saat uğraştım okula gitmedim diye hayat bilgisi dersinin öğretmenimden dayak yedim çok uğraştım kan ter içinde kaldım yaparken nolur benimkini seçin gerçekten çok emek var paintten yaptım a harfine benzer bi işaret vardı felan çok zordu siteye bence çok yakışır.
Heryere gereksiz yorum atma burası logo konusu ayriyetten hile fixlendi diye bidaha açılmayacak değil mutlaka güncellenecekya niye zulanın hilesine
bence güzelYeşil motifi kullandım sağ navbar hile çalışıyor çalışmıyor kısmı yeşil bu sayede M harfi ortada karmaşık değil + kuyruk motifi ekledim isteğe göre farklı şeyler yapılabilir sıkıntı yok veya silinebilir.
![]()
![]()
Attıklarını deneyebilip karar verebilmemiz için arka plan boyutuyla logonun kendi boyutununun "aynı" ve arka plan renginin beyaz yerine transparent olması lazım.Hepsini bir atıyorum buyrun bakın,benim göz zevkime bu renkler hoş göründü dark temayada uyar diye düşündüm ama arka plana renkli bişeyler koymanız gerekir text renkleri koyu olduğu için neyse siz halledersinizBenim en beğendiklerim 6-7 ve 8-9
![]()
O iş kolay canım en kısa zamanda atarımAttıklarını deneyebilip karar verebilmemiz için arka plan boyutuyla logonun kendi boyutununun "aynı" ve arka plan renginin beyaz yerine transparent olması lazım.
Hocam benim yaptıklarım hakkında ne karara vardınız?Attıklarını deneyebilip karar verebilmemiz için arka plan boyutuyla logonun kendi boyutununun "aynı" ve arka plan renginin beyaz yerine transparent olması lazım.
dosya yükleden yapgözükmüyomu yaw![]()