Depo MemoryHackers Logo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Basic bi model birazdan sizin dediğiniz gibi bi çalışma yapabilirim bi ihtimal yeni gördüm
BASIC.png

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Basic bi model birazdan sizin dediğiniz gibi bi çalışma yapabilirim bi ihtimal yeni gördüm
BASIC.png
Kardeşim şöyle yapabilirsin yılanla M harfinin kontur'unu yani dış çizgisini birleştir yani yılan M harfinin ortasından çıksın ama birleşik olsun ve M harfinin rengini yılanın rengiyle aynı yap daha güzel olur.
Şöylede yapabilirsin M harfini o arkadaki beyazAltıgen'in içine koy ve yılanın katmanı altıgenin altında olsun böyle daha güzel olur.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Kurucu arkadaşlar yaptığım tüm logoları bu mesajda topluyorum,benden bu kadar umarım beğenirsiniz.
o6VEdX.png
ZO3Y53.png

PODQ7O.png
g96XPO.png

ByznAM.png
ByznGV.png
qJvO2d.png

Hiçbiri alıntı değildir,hepsini kendim yaptım.Beğendiniz taktirde psd'lerini isterseniz gönderirim.

Son düzenleme:
#Ri
Coder
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
6187a1f196.png

abi 16 saat uğraştım okula gitmedim diye hayat bilgisi dersinin öğretmenimden dayak yedim çok uğraştım kan ter içinde kaldım yaparken nolur benimkini seçin gerçekten çok emek var paintten yaptım a harfine benzer bi işaret vardı felan çok zordu siteye bence çok yakışır.

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
6187a1f196.png

abi 16 saat uğraştım okula gitmedim diye hayat bilgisi dersinin öğretmenimden dayak yedim çok uğraştım kan ter içinde kaldım yaparken nolur benimkini seçin gerçekten çok emek var paintten yaptım a harfine benzer bi işaret vardı felan çok zordu siteye bence çok yakışır.

api bana logo yapsana süper yapıyorsun :D

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
6187a1f196.png

Hocam bunu nasıl 16 saatte yapıyosun sen? alıntı yapmışsın belli bunu yapmak günler sürer :mad:

Flasha kafa atacak kadar çaresizim
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Hepsini bir atıyorum buyrun bakın,benim göz zevkime bu renkler hoş göründü dark temayada uyar diye düşündüm ama arka plana renkli bişeyler koymanız gerekir text renkleri koyu olduğu için neyse siz halledersiniz :D:)Benim en beğendiklerim 6-7 ve 8-9 ;)

Herkesi öldürüyoruz.Kimini kurşunla, kimini sözle
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Yeşil motifi kullandım sağ navbar hile çalışıyor çalışmıyor kısmı yeşil bu sayede M harfi ortada karmaşık değil + kuyruk motifi ekledim isteğe göre farklı şeyler yapılabilir sıkıntı yok veya silinebilir.
Basliksiz-2sadasdas.png

en.png
bence güzel

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Hepsini bir atıyorum buyrun bakın,benim göz zevkime bu renkler hoş göründü dark temayada uyar diye düşündüm ama arka plana renkli bişeyler koymanız gerekir text renkleri koyu olduğu için neyse siz halledersiniz :D:)Benim en beğendiklerim 6-7 ve 8-9 ;)
Attıklarını deneyebilip karar verebilmemiz için arka plan boyutuyla logonun kendi boyutununun "aynı" ve arka plan renginin beyaz yerine transparent olması lazım.

Flasha kafa atacak kadar çaresizim
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Olmuş mu?

memoryhackers.org-1509647562144836.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...