normalde hile algılandı yasadışı program der yada ne bilim 3.parti programları algılandı der diye umuyordum direk siteyi söleyince garip geldi paylasım dedim tutupda neden banlandım diye paylasmamıstım ama neyseBu başına ilk kez mi geliyor kardeşim ? Yanlız değilsin bütün kullanıcılar banlanıyor.Yeni hesap aç en iyisi
Bu arada renkli konu yasak
yeni hesap acalım oyunun soyunu çıkartmaya devamWolftü Hilesi Ban Atıyor Demiştik Zaten?
wolftü'de eminimki bunu istiyor.yeni hesap acalım oyunun soyunu çıkartmaya devam
heh kambersiz dügün olurmu hiç sen yazmasan olmazdı eyw kardeşim):wolftü'de eminimki bunu istiyor.
kardeşim teşekkür ederim resmen tercuman oldun sagolBeyler adamın demek istediği ban yemesi değil normalde yasadışı program kullandınız, hile kullandınız gibi şeyler diyor. Ama adam burda memoryhackers uygulaması kullandınız dediği için şaşırmış ve konu açmış.
kardeşim teşekkür ederim resmen tercuman oldun sagol
Kardeşim aynısını ben yaşadım.Önce yasadışı program deyip 3 günlük ban attılar.3 günün sonunda memoryhackers uygulaması tespit edildi dedi ve 1 aylık ban yedim.Beyler adamın demek istediği ban yemesi değil normalde yasadışı program kullandınız, hile kullandınız gibi şeyler diyor. Ama adam burda memoryhackers uygulaması kullandınız dediği için şaşırmış ve konu açmış.
Kardeşim aynısını ben yaşadım.Önce yasadışı program deyip 3 günlük ban attılar.3 günün sonunda memoryhackers uygulaması tespit edildi dedi ve 1 aylık ban yedim.
joygame Ekibi artık memoryhackers'i tanıyor adamlar n'apsın WQ:EQWEBanada memoryhackers uygulaması kullandınız dedi fakat aslında kendi yaptığım hileyi kullanmıştım![]()
Joygame Ekibi artık memoryhackers'i tanıyor adamlar n'apsın WQ:EQWE
kardeşim teşekkür ederim resmen tercuman oldun sagol![]()