17 Ara 2021 #1 keii K Üye Katılım 16 Ara 2021 Mesajlar 21 Tepki puanı 1 Ödüller 1 Yaş 26 4 HİZMET YILI bilgisiyarımı yeni sıfırladım ve hile açmak istediğimde masaüstüne atamadım virüs tehditlerin hepsi kapalı daha yeni sıfırladım içinde ek olarak bir şey mi indirmem gerek bilmiyorum yardımcı olur musunuz
bilgisiyarımı yeni sıfırladım ve hile açmak istediğimde masaüstüne atamadım virüs tehditlerin hepsi kapalı daha yeni sıfırladım içinde ek olarak bir şey mi indirmem gerek bilmiyorum yardımcı olur musunuz
Çözüm U U uhpep 17 Ara 2021 Öncelike Bu bağlantıyı kullanarak WinRar biçimini yükleyin. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Daha sonra sırasıyla bu programları kurun. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Öncelike Bu bağlantıyı kullanarak WinRar biçimini yükleyin. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Daha sonra sırasıyla bu programları kurun. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
17 Ara 2021 Yasaklandı #2 uhpep U Banlı Üye Katılım 7 Nis 2019 Mesajlar 5,454 Çözümler 1,816 Tepki puanı 2,709 Ödüller 16 Yaş 26 7 HİZMET YILI Öncelike Bu bağlantıyı kullanarak WinRar biçimini yükleyin. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Daha sonra sırasıyla bu programları kurun. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Öncelike Bu bağlantıyı kullanarak WinRar biçimini yükleyin. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Daha sonra sırasıyla bu programları kurun. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
17 Ara 2021 Konuyu başlatan #3 keii K Üye Katılım 16 Ara 2021 Mesajlar 21 Tepki puanı 1 Ödüller 1 Yaş 26 4 HİZMET YILI uhpep' Alıntı: Öncelike Bu bağlantıyı kullanarak WinRar biçimini yükleyin. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Daha sonra sırasıyla bu programları kurun. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Genişletmek için tıklayın ... teşekkürler oldu birde dec ne :d Oyla 0 Olumsuz oyla
uhpep' Alıntı: Öncelike Bu bağlantıyı kullanarak WinRar biçimini yükleyin. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Daha sonra sırasıyla bu programları kurun. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Genişletmek için tıklayın ... teşekkürler oldu birde dec ne :d