Dostum eğer forumda biraz dolaşıp incelesen bu sorunları kolaylıkla çözebilirsin genel bi dns sorunu var bu konuyu incele ve uygula düzelecektirDostum bu seferde ekran açılıyor ama hiç bir şey yazmıyor. Sadece siyah bir ekran geliyor.
Dostum hileyi winrar'dan çıkarma winrar üzerinden çalıştır sorun çözülür.Merhaba hileyi kullanmak için rar dosyasındaki içreği masaüstüne attım ve çalıştırdım ama açılmıyor. Sürekli bu uyarıyı verip duruyor. Virüs programımda kapalı.
Ekli dosyayı görüntüle 77951
Dostum hileyi winrar'dan çıkarma winrar üzerinden çalıştır sorun çözülür.
Dostum bu seferde ekran açılıyor ama hiç bir şey yazmıyor. Sadece siyah bir ekran geliyor.Windows Güvenlik duvarını kapatırsan düzelir![]()
Dostum eğer forumda biraz dolaşıp incelesen bu sorunları kolaylıkla çözebilirsin genel bi dns sorunu var bu konuyu incele ve uygula düzelecektirDostum bu seferde ekran açılıyor ama hiç bir şey yazmıyor. Sadece siyah bir ekran geliyor.
kanka masaüstüne atmadan yapmayı dene csgo da atmadan da oluyor hangi oyunda yaptığını bilmiyorum. bir de anti virüsü kapatabilirsin eğer açıksa.Merhaba hileyi kullanmak için rar dosyasındaki içreği masaüstüne attım ve çalıştırdım ama açılmıyor. Sürekli bu uyarıyı verip duruyor. Virüs programımda kapalı.
Ekli dosyayı görüntüle 77951