24 Mar 2021 #1 Genoa G Efsaneler Ölmez Uzman Üye Katılım 2 Ağu 2019 Mesajlar 154 Tepki puanı 20 Ödüller 4 Yaş 31 6 HİZMET YILI MemoryUI indirdim çalıştırınca dosya ekinde ki ekran görüntüsü gibi oluyor bağlanmıyor sunucusuna bu nasıl düzeltilebilir?
MemoryUI indirdim çalıştırınca dosya ekinde ki ekran görüntüsü gibi oluyor bağlanmıyor sunucusuna bu nasıl düzeltilebilir?
Çözüm #Roaccat 24 Mar 2021 curl_easy_perform Hatasının Çözümü 1) MHProject.exe'nin adını değiştirin. (Örnek: MemoryHProject.exe) Bunu yaparsanız direkt çözülecektir. 2) DNS değiştirin. 3) Host dosyanızı temizleyin. Host Dosyası Temizleme Linki : Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap VirusTotal Linki : Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
curl_easy_perform Hatasının Çözümü 1) MHProject.exe'nin adını değiştirin. (Örnek: MemoryHProject.exe) Bunu yaparsanız direkt çözülecektir. 2) DNS değiştirin. 3) Host dosyanızı temizleyin. Host Dosyası Temizleme Linki : Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap VirusTotal Linki : Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
24 Mar 2021 #2 #Roaccat Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın. Emektar Üye Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 4,595 Çözümler 1,842 Tepki puanı 2,297 Ödüller 18 10 HİZMET YILI curl_easy_perform Hatasının Çözümü 1) MHProject.exe'nin adını değiştirin. (Örnek: MemoryHProject.exe) Bunu yaparsanız direkt çözülecektir. 2) DNS değiştirin. 3) Host dosyanızı temizleyin. Host Dosyası Temizleme Linki : Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap VirusTotal Linki : Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
curl_easy_perform Hatasının Çözümü 1) MHProject.exe'nin adını değiştirin. (Örnek: MemoryHProject.exe) Bunu yaparsanız direkt çözülecektir. 2) DNS değiştirin. 3) Host dosyanızı temizleyin. Host Dosyası Temizleme Linki : Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap VirusTotal Linki : Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap