15 Ağu 2022 #1 666LUCY666 6 Onaylı Üye Katılım 27 Haz 2022 Mesajlar 127 Tepki puanı 4 Ödüller 4 Yaş 25 3 HİZMET YILI Arkadaşlar chalenger config kurdum ve bana bu hatayı vermeye başladı ve sc çalışmıyor nasıl yapabilirim acaba
Arkadaşlar chalenger config kurdum ve bana bu hatayı vermeye başladı ve sc çalışmıyor nasıl yapabilirim acaba
Çözüm T T Teodora 15 Ağu 2022 Merhaba, Antivirüs programın tekrar aktif olmuş olabilir kontrol et sorun çözülmezse modemini ve sistemini yeniden başlat.
Merhaba, Antivirüs programın tekrar aktif olmuş olabilir kontrol et sorun çözülmezse modemini ve sistemini yeniden başlat.
15 Ağu 2022 #2 Teodora T ワイフ Seçkin Üye Katılım 30 Ara 2018 Mesajlar 570 Çözümler 213 Tepki puanı 144 Ödüller 6 Yaş 27 7 HİZMET YILI Merhaba, Antivirüs programın tekrar aktif olmuş olabilir kontrol et sorun çözülmezse modemini ve sistemini yeniden başlat. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Merhaba, Antivirüs programın tekrar aktif olmuş olabilir kontrol et sorun çözülmezse modemini ve sistemini yeniden başlat.