- Yasaklandı
KeyJey
Banlı Üye
Böyle Bir Sorunla Karşılaştım Fakat Bir Çözüm Bulamadım Host Dosyasını Falan Sildim Ama Düzelmedi Bir Çözümü Varmı Acaba
Alıntıdır:Böyle Bir Sorunla Karşılaştım Fakat Bir Çözüm Bulamadım Host Dosyasını Falan Sildim Ama Düzelmedi Bir Çözümü Varmı Acaba Ekli dosyayı görüntüle 86413
Peki Teşekkür Ederim Deneyip Sonucu YazıcamVPN kullanmayı deneyebilirsin. Zamanında Türkiye DNS'lerinde sorun olduğunda çoğu kişi bu sorunu yaşıyordu ve bende dahil çoğu kişi VPN kullanarak işlem yapabiliyorduk.
sunucuya bağlanamamanın bir çok sebebi olabilir ip'in yasaklanmış olabilir sunucu kaynaklı olabilir senin kullandığın ağdan kaynaklı olabilir dns değiştirip deneyebilirsinBöyle Bir Sorunla Karşılaştım Fakat Bir Çözüm Bulamadım Host Dosyasını Falan Sildim Ama Düzelmedi Bir Çözümü Varmı Acaba Ekli dosyayı görüntüle 86413
Alıntıdır:Böyle Bir Sorunla Karşılaştım Fakat Bir Çözüm Bulamadım Host Dosyasını Falan Sildim Ama Düzelmedi Bir Çözümü Varmı Acaba Ekli dosyayı görüntüle 86413
Ede ayni problem var bulursan cözümü banada yazarmisinVPN kullanmayı deneyebilirsin. Zamanında Türkiye DNS'lerinde sorun olduğunda çoğu kişi bu sorunu yaşıyordu ve bende dahil çoğu kişi VPN kullanarak işlem yapabiliyorduk.