knk virüs algılaması normal aslında sonuçta pc nin görmediği şeyler vardır. MH senin benim pc'ye trojan at acak hali yok ya: DMemoryUI dosyasını indirdim fakat açmadan virus totalden taradım dosyada baya fazla zararlı dosya vardı ciddi derecede indirmiceğim galiba
Resmi nasıl atacağımı bilmiyorum ama virüs total linkini atabilirimçıkan sonuçları bizimlede paylaşır msın acaba ?
Resmi nasıl atacağımı bilmiyorum ama virüs total linkini atabilirim
neden? arada kaldığım konuyu başkalarına danışıyorum neresi saçma bunu.Saçmalama Bence Konuyu Kapatın
Bende eskiden pubg mobile de açıyordum int cafedeykenknk ben internet cafede açıyorum hileyi oyüzden umrumda değil
bilgisayarına zarar verebilecek hiç bir etken bulunmuyor genede kendi şahsi görüşün diyebilir miyim bunaResmi nasıl atacağımı bilmiyorum ama virüs total linkini atabilirimBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
@nader11ndeu'den alıntıdır.MemoryUI dosyasını indirdim fakat açmadan virus totalden taradım dosyada baya fazla zararlı dosya vardı ciddi derecede indirmiceğim galiba
Virüs programlarını kapat öyle dene sistem gereksiz virüs diye uyarı veriyor.MemoryUI dosyasını indirdim fakat açmadan virus totalden taradım dosyada baya fazla zararlı dosya vardı ciddi derecede indirmiceğim galiba