1. dediğin şey saçma istersen 10 yıllık üye ol foruma bu zamana kadar bir katkı sağlamadığından ötürü kullanmaman normal eğer bundan rahatsız olduysan mesaj atmayı foruma katkı sağlamayı forumda konular açıp forumun gelişmesi için yardım edebilirsin 2. olarak ücret istemek saçma burasını en iyi kılan şey bu kadar şeyin ücretsiz bir şekilde sana sunulması bu kadar emek için senden istedikleri ise foruma katkı sağlaman anlata bilmişimdir umarım
Ben forum kültürü ile büyüdüm, onlarca da MyBB forum açtım. Belki de açtığım forumlara üye bile olmuşsunuzdur. Birçok forumda da görev yaptım. Ben zaten bu foruma da katkılı biriyim -ki daha kimsenin bu forumdan haberi bile yokken foruma kaydolan 900. insanım. Aradan 9 yıl geçmiş hâlâ forumdayım. Benim yaptığım katkı zaten ortada. Ben yıkıcı değil, yapıcı konuşuyorum. Belki sürekli mesajlar yazılması hoştur fakat gerçekten ihtiyacınızın olduğu bir konu açın ve gelen mesajları görüp kanser olun.
aynen kardeşim1. dediğin şey saçma istersen 10 yıllık üye ol foruma bu zamana kadar bir katkı sağlamadığından ötürü kullanmaman normal eğer bundan rahatsız olduysan mesaj atmayı foruma katkı sağlamayı forumda konular açıp forumun gelişmesi için yardım edebilirsin 2. olarak ücret istemek saçma burasını en iyi kılan şey bu kadar şeyin ücretsiz bir şekilde sana sunulması bu kadar emek için senden istedikleri ise foruma katkı sağlaman anlata bilmişimdir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?