MemoryUI hilelerindeki mesaj zorunluluğu kaldırılsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Öncelikle değerli yönetim ve forum üyelerine iyi günler, hayırlı ramazanlar diliyorum. Forumun açıldığı günden beri üyesiyim, ilk 1000 üyeden biriyim. Senelerdir de takipçisiyim. Hem forumda gereksiz mesajlar, flood, spam anlamsız şeyler yasak diyorsunuz hem de bazı konu içeriklerinin gözükmesi için belli bir mesaj atmanız gerek, diyorsunuz. Arkadaşlar, bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu? Yanlış hatırlamıyorsam, bazı içerikler için 600+ mesaj gerekiyor. İş güç sahibi insanlarız, belli; ufak vaktimiz var. Onu da eğlenmek için geçirmek istiyoruz. Sayenizde, teşekkür ederiz. Ona da mesaj engeli koymuşsunuz. Her paylaşımın altına ucube ucube mesajlar geliyor. Bunun da sorumlusu sizsiniz, sonra da spam, flood deyip siliyorsunuz. Ya bazı paylaşımları belli bir yıl üstü görsün ya da basit ücretler ödensin ya da mesaj atma saçmalığı kalksın. Bunun foruma nasıl bir faydası var? Anlamıyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
o zaman hileler ücretli hale gelir günlüğü 10 dolardan oynarsın dostum helal

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Siteye katkı sağlamadan ne yapmayı planlıyon bro

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
adamlar haklı ne zaman açtık hesabı 50 mesaj atamamışız :))

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
valla çok mantıklı belli bir ücret ödesek daha iyi

Uzman Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
mesaj zorunluluğundan ziyade spam mesajların önüne geçilebilirse sorun çözülür bence.
benim tavsiyem caydırıcı olmadığı için mesajını silsen uyarı versen gene yapıyor saat gün hafta diye gidebilir cezası.

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hocam hileler üzerinden örnek vereyim düz mantık ilerleyelim.Eğer mesaj zorunluluğu kaldırırsa forumda ki herkes her hileye erişir buda hilelerin çok çabuk detected olmasını sağlar bence mantıklı bir önlem zaten hileleri free üstüne üstelik sınır da kalkarsa her hile 1 hafta zor dayanır

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bence kesinlikle haklı calısan insanlarız 4 yıldır memorye kayıtlıyım girip bişeyler oynamak istiyorum hile ile 500 600 tane mesaj atmam gerekli diye yapaımyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
spam veya flood yap diye koymuyorlar o baremi ki ilk 1000 üyeden biriyim diyorsun. Adamlar para talep etmesin aktiflik istemesin ama hile yapsın herkes kullansın asıl bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler adama. ne kadar bencilsin la

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Ahahaha laflara bak :D Adem ve Havvanın doğuşundan beri üyeyim diyorsun katkı yaptığın konuları toplasam 3-5 anca vardır istersen kurucu kişilerin arasında ol faydan yoksa yoktur bu forum binlerce kişinin desteği ile bu hale geldi büyümeye de devam ediyor, 3-5 ergenin yaptığı spam ile " ha tamam o zaman kaldıralım bu gereksinimleri herkes ban yesin oynadığı oyundan" bak bu daha mantıklıymış değil mi.
Bence tam tersi daha da zorlastirilsin, az kişi kullansın ifşa olmasın

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
o zamanda kanka girenin cıkanın belli olmadığı sürekli hilelerin fixlendiği bi siteye dönüşür burası

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
valorant için 300 yorum gerekli ve mesaj kısıtlaması geliyor çok can sıkıcı

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Onu yapmasalar forumun aktifliği olmaz, herkes alıp çıkar direkt.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bence öyle olmaz aktiflik ve etkileşim önemli dediğin gibi olsa herşey çöpe gider

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
ya 50 yorum için uğraşıyorum yıllardır kullandığım site bi garip olmuş üyelik sistemi gelse bana göre daha güzel olurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...