MemoryUI hilelerindeki mesaj zorunluluğu kaldırılsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Öncelikle değerli yönetim ve forum üyelerine iyi günler, hayırlı ramazanlar diliyorum. Forumun açıldığı günden beri üyesiyim, ilk 1000 üyeden biriyim. Senelerdir de takipçisiyim. Hem forumda gereksiz mesajlar, flood, spam anlamsız şeyler yasak diyorsunuz hem de bazı konu içeriklerinin gözükmesi için belli bir mesaj atmanız gerek, diyorsunuz. Arkadaşlar, bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu? Yanlış hatırlamıyorsam, bazı içerikler için 600+ mesaj gerekiyor. İş güç sahibi insanlarız, belli; ufak vaktimiz var. Onu da eğlenmek için geçirmek istiyoruz. Sayenizde, teşekkür ederiz. Ona da mesaj engeli koymuşsunuz. Her paylaşımın altına ucube ucube mesajlar geliyor. Bunun da sorumlusu sizsiniz, sonra da spam, flood deyip siliyorsunuz. Ya bazı paylaşımları belli bir yıl üstü görsün ya da basit ücretler ödensin ya da mesaj atma saçmalığı kalksın. Bunun foruma nasıl bir faydası var? Anlamıyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Hilelerin mesaj zorunluluğu olması bir yandan güzel, detected olmuyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
yoruyor haklısınız fakat aktiflik biter sohbet muhabbet biter herkes asosyal sekilde sadece oyun oynar diye dusunuyorum

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Çok haklısın :) bir de onaylı kullanıcı olmak gerekiyor bazı şeyler için.. senelerdir kullanırım :(

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
bencede kücük bir iyilik bunuda cok görmeyın siteye saygılar

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kesinlikle katılıyorum size ama aktiflik vs de önemli

Ayrıca fix yememsi için de +50 mesaj onaylı üye olmak çok mantıklı bence şimdi bütün kullanıcılar kullansa yoğunlugu düşünebiliyormusun direk fix yer

Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Senin istediğin gibi olursa sitenin bir önemi kalmıyor adamlar o kadar emek harcıyor bi zahmet bişeyler yapmaları lazım yani

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Ne güzel eskiden böyleydi şimdi bir emek derdine düştüler, milleti mesaj kasmaya sevk ediyorlar bakalım nereye kadar devam edecekler bu hatada

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
2019 dan beri uyeyım nedır arkadas bu mesaj zorunlulugu :)))

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
bende giti vardı kulanım hakım

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
mesaj sınırının olması önemli aslında hilelerin güvenliğini sağlıyor ancak forumu bende aktif kullanamıyorum biraz sana da hak veriyorum. Ama ne olursa olsun yöneticilerin bunu neden yaptığınıda anlamak lazım herkes kendince haklı o yüzden şikayet yok :D

大 Yami Yugi
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Mesela bu konunun altına spam mesajlar geliyor, size bir yandan katılıyorum bir yandan katılmıyorum.

Hilelerin bilinirliği arttığında sıkıntılar yaşanabiliyor, en azından eski konuların altına mesaj atılmama gibi bir özellik olsa güzel olur.
Konulara atılan yorumların belli mesaj sınırı olması da bu durumun önüne geçebilir diye düşünüyorum

Machine For a Reason
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ne kadar mesaj, o kadar aktif üye. ne kadar aktif üye, o kadar reklam geliri. ne kadar reklam geliri, o kadar hile çalışması

yani söylediğin şey fazla bencilce ve forumu "forum" yapan tüm her şeyi dışlıyor

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Yeni üye olan biriyim. Lakin forum yetkililerinin illaki bununla alakalı bir bildigi politikası vardır. Kaldı ki emek veriliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...