PUHAHHAHA uzun zamandır bu kadar haklı bi mesaj görmemiştim. Çok haklısın dostum. en fazla 10 gunde bir böyle bir konu görüyorum. Sıkıldım cevaplamaktan.Ahahaha laflara bakAdem ve Havvanın doğuşundan beri üyeyim diyorsun katkı yaptığın konuları toplasam 3-5 anca vardır istersen kurucu kişilerin arasında ol faydan yoksa yoktur bu forum binlerce kişinin desteği ile bu hale geldi büyümeye de devam ediyor, 3-5 ergenin yaptığı spam ile " ha tamam o zaman kaldıralım bu gereksinimleri herkes ban yesin oynadığı oyundan" bak bu daha mantıklıymış değil mi.
+ Eğer çalışıyorsan bile yaklasık 8,9 senede hergün 1 mesaj atsan bile şuan 2k dan fazla mesajın olurdu. 8 sene boyunca girmeyip 1 haftada 80 mesaj kastıktan sonra böyle bi istekte bulunulması saçma. Memoryhackers da "OOO adam 9 senede mesaj kasmamış hemen kaldıralım" diceklerdir eminim.PUHAHHAHA uzun zamandır bu kadar haklı bi mesaj görmemiştim. Çok haklısın dostum. en fazla 10 gunde bir böyle bir konu görüyorum. Sıkıldım cevaplamaktan.
haklısın 6 yılda 50 mesaj cok fazla olmusharbiden ruhum daraldı 50 mesaj cok fazla aga be
Bence konu sahibi mesaj sayisinin zorlugundan degilde forumdaki spamcilari bos mesaj atanlari gormekten bikmis. Yanlis anlasilma var ortada.PUHAHHAHA uzun zamandır bu kadar haklı bi mesaj görmemiştim. Çok haklısın dostum. en fazla 10 gunde bir böyle bir konu görüyorum. Sıkıldım cevaplamaktan.
+ Eğer çalışıyorsan bile yaklasık 8,9 senede hergün 1 mesaj atsan bile şuan 2k dan fazla mesajın olurdu. 8 sene boyunca girmeyip 1 haftada 80 mesaj kastıktan sonra böyle bi istekte bulunulması saçma. Memoryhackers da "OOO adam 9 senede mesaj kasmamış hemen kaldıralım" diceklerdir eminim.
Dostum madem öyle işim gücüm var vs diyip neden yakınıyor?Bence konu sahibi mesaj sayisinin zorlugundan degilde forumdaki spamcilari bos mesaj atanlari gormekten bikmis. Yanlis anlasilma var ortada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?