Çözüldü MemoryUI kendiliğinden siliniyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
XFProject açıyorum ve oyuna hile injectlerken kendiliğinden siliniyor ve inject olmuyor. Virüs programı kapalı Wİndows defender de kapalı

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
her açtığında yenileniyo oyunlar ban yememem için zip dosyasını silme onun içinde kalsın öyle aç zipin içinde aç bende öyle yapıyorum silinmiyo

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
dostum xfprojecti açtıktan sonra kendini silip random harflerle yeniden yükleniyor
1654094029849.png
örneğin bunun gibi

Herkes Bir Gün Ölecek
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kanka defender tarafından ya da bir yazılım varsa anti virüs onu her pc yenıden başlattığında koruma açılıyor

Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
XFProject açıyorum ve oyuna hile injectlerken kendiliğinden siliniyor ve inject olmuyor. Virüs programı kapalı Wİndows defender de kapalı
siz hileyle işiniz bitince virüs programını açıyorsunuzdur siliniyordur veya xfprojecti masaüstüne atıp açarsanız silinir rasgele harflerle masaüstüne geri gelir 2 sinden birisi oluyor

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
virus koruması kendiliğinden açılabiliyor. ek olarak algılanmayı azaltmak amaçlı inject ettikten sonra kendisini siliyor cmd

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
zip dosyasının içindeyken silinmez dostum birde random harflerle falan kendini tekrar masaüstüne atıyo acaba görmüyo olabilir misin ?

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
virüs programı kendini açmış olabilir internette komple kapatmak için dosyalar var onlara bakabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Hile maç biter bitmez siliniyor olası ban ihtimaline karşı. Çıkarttığınız rar dosyasını tekrar arşivleyin şifresiz. Maça girince sağ tık çıkart diyip çalıştırın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...