30 Mar 2021 #1 santi111 S Onaylı Üye Katılım 19 Ara 2018 Mesajlar 55 Tepki puanı 3 Ödüller 4 Yaş 29 7 HİZMET YILI Programı kaldırmak istiyorum çünkü bir hile yürütürken hata alıyorum Pubg Lite. Hata şudur: LastError: 2 ERROR: Device error
Programı kaldırmak istiyorum çünkü bir hile yürütürken hata alıyorum Pubg Lite. Hata şudur: LastError: 2 ERROR: Device error
Çözüm #Roaccat 30 Mar 2021 Sisteminizden launcherı silin ve ardından %temp% ve temp klasörlerini temizleyin sisteminizden kalkmış olacaktır.
Sisteminizden launcherı silin ve ardından %temp% ve temp klasörlerini temizleyin sisteminizden kalkmış olacaktır.
30 Mar 2021 #2 wekin THE LORD OF CHAOS Süper Üye Katılım 22 Eyl 2019 Mesajlar 674 Çözümler 3 Tepki puanı 77 Ödüller 5 6 HİZMET YILI memoryuı sildikten sonra düzeleceğini sanmıyorum. appdata klasörünü temizle virüs programlarını kapat pubg hilesini tekrar yüklemeyi dene dostum. . Oyla 0 Olumsuz oyla
memoryuı sildikten sonra düzeleceğini sanmıyorum. appdata klasörünü temizle virüs programlarını kapat pubg hilesini tekrar yüklemeyi dene dostum. .
30 Mar 2021 #3 #Roaccat Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın. Emektar Üye Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 4,595 Çözümler 1,842 Tepki puanı 2,297 Ödüller 18 10 HİZMET YILI Sisteminizden launcherı silin ve ardından %temp% ve temp klasörlerini temizleyin sisteminizden kalkmış olacaktır. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Sisteminizden launcherı silin ve ardından %temp% ve temp klasörlerini temizleyin sisteminizden kalkmış olacaktır.