MemoryUI Otomatikman Kapanıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Öncelikle merhabalar. Konuyu umarım doğru yere açmışımdır.

MemoryUI loaderı açıp Hack Center'dan oyunu seçtikten sonra otomatikman MemoryUI kapanıyor ve bana MemoryUI uygulamasını açmalısınız diyor ne yaptıysam sorun aynı.

Defender kapalı, Adblock kapalı.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI

MemoryUI loaderı açıp Hack Center'dan oyunu seçtikten sonra otomatikman MemoryUI kapanıyor ve bana MemoryUI uygulamasını açmalısınız diyor ne yaptıysam sorun aynı.

@kingangel
PUBG hile çalıştırma

Bu yöntemi deneyiniz

Linkteki programları kurunuz. Daha önce kurduysanız eğer 3. sıradan başlayarak işlemleri yapın ve tekrar deneyiniz.

1-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)

3- Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender kapatınız. Kullandığınız tarayıcıdaki reklam engelleme eklenti ve uzantılarını da kapataınız.

4-windows arama kutusuna bu klasör isimlerini tek tek yazarak bulup içindekileri siliniz.

Temp >>> Prefetch >>> %TEMP% >>> Recent

5- Bilgisayarınızı restart yapıp yeniden başlatınız.

6- Hileyi temiz boş bir flash belleğe atınız ve hileyi normal olarak flash bellek üzerinden çalıştırınız.

Not :
İşletim sisteminz windows 10 güncel sürüm olmasıında fayda var. Bu işletim sisteminde Hile sorunsuz çalışmaktadır.

Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI

gerçek gerçek zamanlı koruma ve bulut korumasını kapattın mı dostum?

Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
bendede battlefield hilesinde oluyodu sadece galiba hileden kaynaklı bazılarında yapıyo sadece
aynı oyundan muzdaripim hocam :DD
Post automatically merged:

@kingangel
PUBG hile çalıştırma

Bu yöntemi deneyiniz

Linkteki programları kurunuz. Daha önce kurduysanız eğer 3. sıradan başlayarak işlemleri yapın ve tekrar deneyiniz.

1-

2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)

3- Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender kapatınız. Kullandığınız tarayıcıdaki reklam engelleme eklenti ve uzantılarını da kapataınız.

4-windows arama kutusuna bu klasör isimlerini tek tek yazarak bulup içindekileri siliniz.

Temp >>> Prefetch >>> %TEMP% >>> Recent

5- Bilgisayarınızı restart yapıp yeniden başlatınız.

6- Hileyi temiz boş bir flash belleğe atınız ve hileyi normal olarak flash bellek üzerinden çalıştırınız.

Not :
İşletim sisteminz windows 10 güncel sürüm olmasıında fayda var. Bu işletim sisteminde Hile sorunsuz çalışmaktadır.
hepsini yaptım sonuç nafile PC yi yeni formatladım 3 4 gün önce yani herşeyi güncel güncelde tek 1 oyun kaynaklı yapıyor geri kalanı sorunsuz.

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
aynı oyundan muzdaripim hocam :DD
Post automatically merged:

hepsini yaptım sonuç nafile PC yi yeni formatladım 3 4 gün önce yani herşeyi güncel güncelde tek 1 oyun kaynaklı yapıyor geri kalanı sorunsuz.
işletim sisteminzin sürümü nedir Windows 10 güncel sürüm olması önemli

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
1. Set up your windows again.
2. disable your windows security
3. Turn off Bios secure boot options

Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI

Host dosyasını temizleyiniz appdata ve temp klasörlerinide

Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Hepsini yaptım yaptığım halde hala açılmamaya devam ediyor başka bir çözüm buldum onunla yüklüyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI

o bendede oluyordu genelde amongus ta oluyor

Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Benim bu sorunu yaşadığım oyun Battlefield4 bilginiz olsun başka oyunda falan yaşayan olursa ben şöyle bi yol izledim ve buldum öncelikle başka bi oyunu enjekt edip ardından enjekt olan sekmeyi kapatıp hileyi aktif etmek istediğiniz oyunu tekrar enjekt edince oluyor bilginize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...