Çözüldü MemoryUI service error 6 hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Sorunun çözümünü okudum. Windows defenderin gerçek zamanlı korumasını devre dışı bırakmama rağmen sorun çözülmedi. Bilgisayarımda valorant, vanguard faceit'in hile koruması vs hiçbir şey yüklü değil. Bu konu hakkında öneriniz var mı?

Edit: Sorun sadece wolftü hilesinde oluyor. Diğer hileleri denedim fakat bir hataya rastlamadım.
Screenshot_3.jpg

Son düzenleme:
Çözüm
Wolftü hilesinde oluyorsa gereken yazılımları kurdun mu kurduktan sonra pcyi yeniden başlattın mı ? Ve loader güncellendi yenisini yükledin mi
birde Sürüm uyuyor mu 1809 ile 1909 arası çalışır Winver yazarak başlangıca bakabilirsin
J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
Wolftü hilesinde oluyorsa gereken yazılımları kurdun mu kurduktan sonra pcyi yeniden başlattın mı ? Ve loader güncellendi yenisini yükledin mi
birde Sürüm uyuyor mu 1809 ile 1909 arası çalışır Winver yazarak başlangıca bakabilirsin

Çözüm
Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Loaderi daha yeni indirdim. Hatta bir kaç kere indirip farklı farklı denedim. Fakat gereken yazılımlar dediğin kısmı anlayamadım orayı biraz açar mısın?

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...