10 Eyl 2023 #1 emirsqma E Onaylı Üye Katılım 10 Ağu 2023 Mesajlar 57 Çözümler 1 Tepki puanı 0 Ödüller 1 Yaş 20 2 HİZMET YILI buradaki lol scsini indirdim az önce indirme tamamlandı yazdı güvenlik duvarları vs herşey kapalı daha önce başka hilede kullandım sıkıntı çıkmadı ama bunun indirmesi tamamlanınca herşey silindi sc ile ilgili ne yapmalıyım
buradaki lol scsini indirdim az önce indirme tamamlandı yazdı güvenlik duvarları vs herşey kapalı daha önce başka hilede kullandım sıkıntı çıkmadı ama bunun indirmesi tamamlanınca herşey silindi sc ile ilgili ne yapmalıyım
Çözüm k0vacs 10 Eyl 2023 Siteden hileyi "Yükle" derseniz kendi kendisini siler, bu normal. Bunun dışında sistem siliyor ise kapatmadığınız bir güvenlik önemli vardir.
Siteden hileyi "Yükle" derseniz kendi kendisini siler, bu normal. Bunun dışında sistem siliyor ise kapatmadığınız bir güvenlik önemli vardir.
10 Eyl 2023 #2 k0vacs neither false nor fake Emektar Üye Katılım 21 Nis 2020 Mesajlar 2,807 Çözümler 595 Tepki puanı 825 Ödüller 9 Sosyal 6 HİZMET YILI Siteden hileyi "Yükle" derseniz kendi kendisini siler, bu normal. Bunun dışında sistem siliyor ise kapatmadığınız bir güvenlik önemli vardir. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Siteden hileyi "Yükle" derseniz kendi kendisini siler, bu normal. Bunun dışında sistem siliyor ise kapatmadığınız bir güvenlik önemli vardir.