Çözüldü MemoryUI tarayıcı bekleniyor hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bechox
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bugun Windsharpı denemek için MUIcore adla programı indirdim ancak hileyi inject etmeye çalıştığımda son aşamada hata alıyorum Bunun çözümü nedir
Ekran Alıntısı.PNG

Bu şekilde Yazılar aşağıya doğru iniyor (google chrome arkada açık opera ile de denedim)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Antivirüslerini kapat.
Varsayılan tarayıcı olarak varsa OperaGX varsayılan tarayıcı olarak ayarla ayarlardan bi ton videosuda var sonra Loaderi tekrar yönetici" olarak çalıştır ve bu hata gelmeden önce loader açılırken memoryhackersin ana sayfası açık olsun bu hata gelince tarayıcıda herhangi bir konuya gir ve yeni bir sekme aç ordanda farklı bir konuya gir. VPN,proxy,hosts,ADblocker tarzı yazılımlar var ise kapat. Olmazsa tarayıcını ve ya cihazını yeniden başlatabilirsin.
Veya rsthosts tarzı yazılımlar kullanıp tarayıcını varsayılan ayarlara sıfırlayıp tekrar deneyebilirsin.
Paran var ise bu hayatta sağlık ve ailende olur
Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Antivirüslerini kapat.
Varsayılan tarayıcı olarak varsa OperaGX varsayılan tarayıcı olarak ayarla ayarlardan bi ton videosuda var sonra Loaderi tekrar yönetici" olarak çalıştır ve bu hata gelmeden önce loader açılırken memoryhackersin ana sayfası açık olsun bu hata gelince tarayıcıda herhangi bir konuya gir ve yeni bir sekme aç ordanda farklı bir konuya gir. VPN,proxy,hosts,ADblocker tarzı yazılımlar var ise kapat. Olmazsa tarayıcını ve ya cihazını yeniden başlatabilirsin.
Veya rsthosts tarzı yazılımlar kullanıp tarayıcını varsayılan ayarlara sıfırlayıp tekrar deneyebilirsin.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...