memoryuı trojan olarak algılıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
memoryuı trojan olarak algılıyor bende şüphelendim normal midir acaba sıkıntı çıkar mı

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Her hile virüstür dostum çekinmeden kullanabilirsin sorun yok ben yıllardır kullanıyorum antivirüs programlarını kapat

Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Hayır çıkmaz. Lütfen defender programınızı kapatınız.

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
gönül rahatlıgı ıle ındırebılırsın bende yıllardır kullanıyorum aynı şekil bi sıkıntı cıkarmıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Her hileyi virüs olarak görür zaten normaldir

Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Sıkıntı çıkmaz hocam windows her 3. parti yazılımı trojen olarak algıladığı için böyle bir şey oluyor.

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
memoryuı trojan olarak algılıyor bende şüphelendim normal midir acaba sıkıntı çıkar mı

@kingangel

1- Antivirüs, Windows defender, kullandığınız tarayıcıdaki reklam engelleme eklenti ve uzantılarını kapatınız. Kapatılmadığı takdirde hileler çalışmayacaktır.
2- Rahatlıkla indirip çalıştıra bilirsiniz. Hiç sorun olmayacaktır.

@nader11ndeu'den alıntıdır.

Merhaba sayın memoryhackers.org sakinleri, gün geçmesin ki ortaya yeni iftiralar atılmasın :D Merak etmeyin bunlara alıştık.

Ön Bilgi
Bildiğiniz gibi memoryhackers.org websitesi dword hileleri ile ünlü. Dword Team bir çok oyun için hile çıkartmış olup, çıkartmayada devam edecektir. Bildiğiniz gibi bu hilelerin çalışabilmesi için oyuna inject edebilmemiz gerekiyor. (Tabi kimi hileler var exe ile çalışıyor fakat biz öyle yapmıyoruz, external internal olayı.). Yaptığımız hileleri inject edebilmeniz içinde MemoryUI Loader kullanmanız gerekiyor.

Hilemizde trojan & keylogger var mı ?
Şimdi gelelim mevzuya, bazı arkadaşlar memoryui loaderini virustotale sokuyor ve virüstotal sonuçları trojan vs çıkınca hilede virüs varmış, sakın indirmeyin gibi şeyler söylüyor. Sadece şu kadar söyleyeyim arkadaşlar: 2015 ten bu yana size hizmet veriyoruz (eski siteyi sayarsan 2012 den bu yana). Bu zamana kadar dword hilesini kullanıp bilgisayarına zarar gelen, sosyal medya hesapları çalınan, oyun çarları çalınan bir kişi gördünüz mü ? Ben size söyleyeyim cevabı, öyle birisi yok :) Çünkü hilelerimizde kesinlikle "art" niyetli herhangi bir yazılım parçacığı yok. Herhangi bir şekilde trojan & keylogger & botnet vs sisteme zarar verebilecek yada vermiyecek herhangi bir virüs yok arkadaşlar.

Peki neden virustotal trojan var diyor?
Bunun nedeni çok basit, bildiğiniz gibi yaptığımız yazılımları art niyetli kişilerden korumamız gerekiyor (yaptığımız yazılımın her ne kadar kendisi art niyetli olsada :p) Bundan dolayı yazılımı korumak için kendi tasarladığımız kod dizimi kullanıyoruz. Bu kodlarda bir çok virus programı tarafından yanlış algılanıyor. Bundan dolayıda kuşkuya düşüyorsunuz :)

Fakat Dikkat!
Kesinlikle ama kesinlikle dword teamın yaptığı hileleri, memorydownloader.net linkinden başka bir yerden indirmeyin. Neredeyse kullanıcıların %20 si youtube gibi kaynaklardan hileyi görüp deniyor, ve youtubeci arkadaş para kazanmak için kendisi loaderimizi başka bir dosya servisine yükleyip linki kısaltıp paylaşıyor. Para kazanma hırsınızı anlıyabiliyoruz. Fakat bazı gavatlar varki, yazılıma virüs atıp öyle paylaşabiliyor. Bundan dolayı, dword teamın yaptığı hileleri sadece ama sadece memorydownloader.net ten indiriniz!

Başka kullanıcıların paylaştığı hileleri indirirken dikkat etmeniz gerekenler: https://memoryhackers.org/konular/sitemizden-indirme-yapmadan-once-lutfen-okuyunuz.24540/

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bende antivirusu kapatsamda bilgisayari kapatip actikdan sonra antivirus yeniden ektinlesiyor ve hileyi siliyor. Bunun caresini bilen var mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...