defender bazen kapalı olduğu halde silebiliyor bilgisayarı restartlayın açtığınızda defender hala açıksa kapatıp o şekilde deneyinNereden kontrol edicem
evet kapalı
anti virüs kapat çalışmazsa halaMemory UI uygulamasını açıp şifreyi giriyorum ama kendini kapatıyor sorun nedir bilen varsa yardımcı olabilr mi
o attıgım siteye tıkla solda download yazar ona tıkla us-6 ya tıkla sonra indiricek sonra winrarı klasöre ayıkla masaüstüne dosyaya gir install_all.bat ı yönetici olarak çalıştır sorunun çözülücektirreis nasıl açıcam
yeniden başlatmayı unutmao attıgım siteye tıkla solda download yazar ona tıkla us-6 ya tıkla sonra indiricek sonra winrarı klasöre ayıkla masaüstüne dosyaya gir install_all.bat ı yönetici olarak çalıştır sorunun çözülücektir
discord verirmisinreis dediklerini yaptım en son windows tarafından bulunamıyor diyor
reis ben kurdum ama hata hala devam ediyor
winrar ile ilgili bişeyler diyor
bide yanında tag olması lazım # başlaynareis Ayhan kullanıcısının sunucusu diye birşey açtım katılabilrmisin
adım Ayhan dc de istek te atabilirsin ben pek bilmiyorum bu dc işini
! ђєภՇคเ/Umberella.corp#0587 bunu eklermisinbide yanında tag olması lazım # başlayna