Çözüldü MemoryUI virüs yüzünden açılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben XFProjecti sıkıntısız kullanıyordum şuan smartscreen kapalı windows defender ayarları kapalı devre dışı ama xfprojecti açmaya çalışınca dosya virüslü olduğundan açılmıyor diyor ve sonunda .oldcore koyuyor dahada açılmıyor rardan tekrar tekrar yükleyerek denedim açamadım dün açmıştım niye böyle oldu anlamadım yardımcı olabilirseniz sevinirim doğru konuyu bulamadığım içinde kusurabakmayın bunu pubg litede kullandığım için buraya yazıyım dedim xfprojectle ilgili konu bulamadım

Çözüm
Arkadaşlar ben XFProjecti sıkıntısız kullanıyordum şuan smartscreen kapalı windows defender ayarları kapalı devre dışı ama xfprojecti açmaya çalışınca dosya virüslü olduğundan açılmıyor diyor ve sonunda .oldcore koyuyor dahada açılmıyor rardan tekrar tekrar yükleyerek denedim açamadım dün açmıştım niye böyle oldu anlamadım yardımcı olabilirseniz sevinirim doğru konuyu bulamadığım içinde kusurabakmayın bunu pubg litede kullandığım için buraya yazıyım dedim xfprojectle ilgili konu bulamadım
Defender Kapat yada defenderda o dosyaya izin ver
Uzman Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
windows 10 ayarlardan virüs ve tehdit korumasına tıklıyorum birşey açılmıyor durdurdum mu ne yaptım bilmiyorum
kanka anlatıyorum
1=
çalıştır' a (Windows tuşu + R) regedit yaz enter tıkla ardından
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows Defender bu yolu izle ve sağ tıklayarak DWORD (32 Bit) Değeri ni seç
ve yeni oluşan dosynın ismini DisableAntiSpyware olarak yaz enter de sağ tıkla değiştir de ve değeri 1 yap kaydet

2=
Başlata gel gpedit.msc yaz enter de ardından bilgisayar yapılandırması sekmesi altından Yönetim Şablonları\WindowsBileşenleri\Windows Defender Virüsten Koruma yolunu izle
Açılan sekmede Windows Defender Virüsten Koruma' yı kapat a çift tıkla etkin seçip uygula de
Windows Defender artık devre dışı özgürce takılabilirsin ama dikkat et kötü virüsler bulaştırayım deme :brainfree:

Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Aynısı banada olmuştu bak windows defenderi aç tarama yaptır silsin fxprojecti sonra yeniden kapatıp indir sorun düzeliyor

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kanka anlatıyorum
1=
çalıştır' a (Windows tuşu + R) regedit yaz enter tıkla ardından
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows Defender bu yolu izle ve sağ tıklayarak DWORD (32 Bit) Değeri ni seç
ve yeni oluşan dosynın ismini DisableAntiSpyware olarak yaz enter de sağ tıkla değiştir de ve değeri 1 yap kaydet

2=
Başlata gel gpedit.msc yaz enter de ardından bilgisayar yapılandırması sekmesi altından Yönetim Şablonları\WindowsBileşenleri\Windows Defender Virüsten Koruma yolunu izle
Açılan sekmede Windows Defender Virüsten Koruma' yı kapat a çift tıkla etkin seçip uygula de
Windows Defender artık devre dışı özgürce takılabilirsin ama dikkat et kötü virüsler bulaştırayım deme :brainfree:
eywallah şimdi yaptım düzeldi kilitlenebilir :')

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
windows 10 ayarlardan virüs ve tehdit korumasına tıklıyorum birşey açılmıyor durdurdum mu ne yaptım bilmiyorum
Post automatically merged:

denetimden izinde verdim ekleyip yine aynı hatayı veriyor dostum
Defendara aç pc yeniden başlat indirdiğin dosyayı virüslü olarak bulsun engellesin sende oraya tıkla değişiklik yap seç ve izin ver

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Kardeşim defenderde bi adımı atlıyorsun o zaman. Yoksa virüs olarak algılamaz o programı. Muhtemelen anti virüsü devre dışı bırakamadın.

elektrik hayattır
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kesin çözüm ya nativirüsü komple kaldır yada antivirüs ayarlarına gidip tarama dışı bırakıp güvenli göstermen lazım

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
defender kapatsan bile siliyor maalesef belli süre Windows 10 nun en büyük sıkıntısı bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...