merhaba arkadaşlar bi sorunumu size söylüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
9 HİZMET YILI
(okursanız sevinirim)

merhaba dostlarım size açılmak istiyorum uzun süredir cok büyük sorunlarım var ve sizinle paylaşmak istedim sorunlarım sunlar ben simdi dağa hayatının gecinde olan bir cocuğum yaşım 15 ve hayattan gram zevk almıyorum sevgililerim oldu ayrıldım sıkıldım düştüm eziklendim korudum ama yineden hicbir sey kazanamadım hayatım boyunca birilerini korudum kavgalara girdim gerektiğinde dayak yedim başkaları icin yaşımdan büyük kisilerle tanışıp oyun oynadım hayatı cok erken tanıdım kötülüğü iyili ve bircoğu seyi örnek aldım uyguladım babamla biraz kavgalıyım hayatım boyunca kavgalı oldum takmadım maddi durumlar iyi değildi hayallerim yıkıldı gerektiğinde o hayallere yeni umut taşıyan annem oldu ama oda fazla kuramadı ama hayatı boyunca benim icin ugraştı annemin 2 evliliği ve 1 evliliğinde kocasından dayak yiyomuş ondan kaçıp hayatımızı değiştirmiş mesele su ki ben malesef eşki babamdan olabilirim ve bu cok kötü ama inş yeni babamdandır kimse birsey acıklamıyr 2 kardeşiz ilk ben doğdum 2003 doğumluyum kardeşim ise 2005 doğumlu hayatım boyunca zorluk cekerek büyüdüm yemek bulamadım yeri zaman ama son 4 yılda hayatım düzelmişti ki 2 hafta önce annemin 1 evliliğini öğrendim o yüzden süpe ettim kendimden her zaman ağlıyrum hayatım mahfoldu cok üzgünüm intahar etmeye çalıştım günah falan dedim yapmadım ceşitli seyler oldu hersey oldu ama olmadı ölemedim her haluka kurtuldum gene hayattayım ve bu cok üzücü kardeşim benden dağa akıllı ona dağa cok ilgi gösteriliyor babam ayrımcılık yapıyor ben her zaman en altta kaldım toplam 5 kardeşiz en babamdan eski ölmüş karısından 3 cocuğu var bende her dakka unutmamı sağlayan bir tür hastalık var ve cok sık olusuyor derslere ilgim olmuyor bu sene teog yerine gelen sınava giricem ve çaışmıyorum 1 senem gitti saten ve cok üzücü eve gelip sadece şarkı dinliyorum hayattan zevk almıyorum ama dayanıyorum sadece oyun oynuyorum ve bu cok sıkıcı her gün dünyanın bir sorununu düşünüp bazı saçma yorumlar yazan insanlarla karşılasıyorum en byük hayalim olan seyleri bile yapamıyorum en büyük hayalim yeni bir bilgisayar alıp youtuberler gibi meslek yapmak herkesin saçma yaptığı seyler olsa bile ve demek istediğim hic para değil hic umrumda değil sadece youtuber olmak istedim ve yapamicam herlade kız arkadaşlarım oldu Cok büyük darbeler vurdular ben vurdum üzüldüm yapamadım ve bu son mesajlarımdan olabilir kararlıyım ya hic zevk almıyorum cidden bazen olsem diyorum Dünyadan nefret ediyorum açlık icinde duran 100000 binlerce insan hepsinin yardımda ihtiyacı var ama biz yardım etmiyoruz etmicez niye etmiyoruk ki herkes 1 tl verse yeter be olen sakatlar ben cidden bu kadar bir yer olduğunu bilmiyordum dünyanın ya okuduğunuz için teşekkür ederim öneriniz varsa yazabilirsiniz

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
annen dünyanın en iyi kadınır hicbir sekilde onu kötülemem !! lutfen yanlış anlamayın o bana herseyi sağladı

Üye
8 HİZMET YILI
Kız işlerini hiç takma bir kere, bu zamana kadar zaten çok ayrılıp sevgili bulunur gençsin. Bir kızla 15 yaşındayken evlenene kadar hiç ayrılmamak mümkün değil zaten.
Yaşadığın şeyleri bilemem ama yaşadığın acılara veya sinirini bozan şeylere dayanman seni güçlü kılar. Sana tavsiyem hırsını enerjini atarken bir yandan da kendini geliştirmek için bir spora ( body,kick box vb. ) başla. Youtuberlık çok boş bir iş 15 yaşında hele ki bu işi yapınca takmıyorlar,yani bir gelecek vaad etmiyor.

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Kız işlerini hiç takma bir kere, bu zamana kadar zaten çok ayrılıp sevgili bulunur gençsin. Bir kızla 15 yaşındayken evlenene kadar hiç ayrılmamak mümkün değil zaten.
Yaşadığın şeyleri bilemem ama yaşadığın acılara veya sinirini bozan şeylere dayanman seni güçlü kılar. Sana tavsiyem hırsını enerjini atarken bir yandan da kendini geliştirmek için bir spora ( body,kick box vb. ) başla. Youtuberlık çok boş bir iş 15 yaşında hele ki bu işi yapınca takmıyorlar,yani bir gelecek vaad etmiyor.
ben geleceğe ihtiyac duymuyorum cunku bunu okuyup tek yorum yazanlardan biri sensin o kadar yokum

Üye
8 HİZMET YILI
ben geleceğe ihtiyac duymuyorum cunku bunu okuyup tek yorum yazanlardan biri sensin o kadar yokum
Sen beni dinle kardeşim pişman olursun. Ben de 15 yaşındayım bu arada. Kız işleri gerçekten aşırı boş işler tamamen kafa yorarsın. Benim de yeri geldiğinde arkadaşlar arasında dışlandığım,küçümsendiğim oluyordu biraz silik bir tiptim hırsımı enerjimi spora giderek harcadım faydasını da görüyorum.
Bir sporda yeteneğin varsa üstüne git yoksa da sana yararı olan bir şey yap en azından. Beni anlamışsındır yani hem hırsını atıcaksın ama bunun sana yararı olacak. Body'e gidiyorum ben de 1 ay oldu 4 5 ay daha gitmeyi düşünüyorum. Evet yaşadığın şeyler kötüymüş kabul ediyorum ama dayanman seni güçlü kılacaktır, madem hayatı takmıyorsun yaşadığın kötü şeyleri de takma.

Üye
8 HİZMET YILI
Ayrıca yok falan da değilsin vardır 2 3 tane samimi arkadaşın. Benim 3 4 tane arkadaşım var ama tam arkadaşım yani diğerleri gibi değil en azından kalıcılar. O arkadaşlarını kaybetme, sevgili kolay iş sevgiliyi de takma zaten kimi yaşıtlarımı görüyorum sınıfta ayrıldıgı için jilet atıyor kendine salak gibi. Halbuki onun yerine koşu yapsa basketbol oynasa hem hırsını atar hem kendini geliştirir. İnsanın kendisine zarar vermesi aptalca bir şey.

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Ya oğlum daha 15 yaşındasın ergenliktesin. Böyle aptal aptal şeyler düşünme yatağa kız atmaya bak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...