evet mesela bu arkadaşın yorum sayısından anlayabilirsin bağımlılık yaptığınıHarbi bağımlılık yapar bu arada hoş geldin aramıza erdem sen de daha kaliteli vakit geçireceğini düşünüyorum

hangi başlığa girsem görüyorum ama hesabı çok iyi gözüküyorevet mesela bu arkadaşın yorum sayısından anlayabilirsin bağımlılık yaptığını![]()
![]()
aynen bende imrenmiyorum değil nicki, fotoğrafı, falan ve çok güzel türkçe yazıyor ben mesela o kadar umursamıyorum yada yazamıyorumhangi başlığa girsem görüyorum ama hesabı çok iyi gözüküyor
Evet aktifim 3.5m garen 600k zed 500k yasuo kastmburayı sadece hille yapanların kulandığı bir yer olarak düşünüyordum fakat daha geniş bir platform olduğunu keşfetim inşallah beraber daha güzel zamanlar geçireceğiz
Post automatically merged:
Maşallah7 yıldır aktif misin peki
Post automatically merged:
bu gün öyle oldu normalde face youtube açardım bugün youtube forum açık açtığım konuya insanların yazması daha çok hoşuma gitti özellikle
merhaba ben yakup bu blatforma hile icin gelıp gıdıyorum envai çeşit oyun oynuyorumHerkese merhaba dostlar bu platforma önceleri hille için gelip gidiyordum bu gün onaylı üye olmaya çalışıyorum fakat onaylı üyeden daha çok formun içi beni sardı sohpetleri konuları gayet iyi ileriki günlerde bana bağımlılık yapıcak gibi duruyor