merhaba ben yakın zamanda 18'ime girdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
4 HİZMET YILI
ancak hayat şuan oldukça yoruyor yeni 18 ime geçmeme rağmen bundan sornaki hayatım için ne önerirsiniz
kardeşim hayatının en güzel dönemlerindesin. Sana tavsiyem hayatını her zaman son gününmüş gibi yaşa. Tabi ki bunu derken şundan bahsetmiyorum herkese bulaş silahla bıçakla gez milleti vur tarzında değil eğlenebildiğin kadar eğlen 1 ay önce 3 tane yakınımı kaybettim hayat çok acımasız hayatınızın tadını çıkarın.

『S』『A』『I』『N』『T』
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
18 olunca hayatın bir daha zor olduğunu anlayacaksın sorumlulukların artacak. ailne ile kalıyorsan para kazanman gerekitğini söyleyecekler

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
knk git bas kaslı olmak zorundasın bass
git spor yap kaslı bir bozgeyik gibi olmadan gelme

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
ancak hayat şuan oldukça yoruyor yeni 18 ime geçmeme rağmen bundan sornaki hayatım için ne önerirsiniz
17-18-19 hiç bir fark yok aslında sadece kanunen reşit sayılıyorsun bundan sonraki hayatın için olağan dışı bir şeyler yapmayı çabalama olduğun gibi yaşa çünkü değişen bir şey olmayacak, doğum gününden düşün 18 olmana 1 gün kalmışken 17 yaşındaydın, 1 gün sonra 18 olduğunda dünyalar mı değişti? hayır. o yüzden olduğun gibi yaşa önemli olan yıl değil süreçtir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...