kardeşim hayatının en güzel dönemlerindesin. Sana tavsiyem hayatını her zaman son gününmüş gibi yaşa. Tabi ki bunu derken şundan bahsetmiyorum herkese bulaş silahla bıçakla gez milleti vur tarzında değil eğlenebildiğin kadar eğlen 1 ay önce 3 tane yakınımı kaybettim hayat çok acımasız hayatınızın tadını çıkarın.ancak hayat şuan oldukça yoruyor yeni 18 ime geçmeme rağmen bundan sornaki hayatım için ne önerirsiniz
dostum daha çok gençsin ruhsal olan sorunları bir kenara bırakıp hayatın tadını çıkarma yaşındasın ki bencede öyle yapancak hayat şuan oldukça yoruyor yeni 18 ime geçmeme rağmen bundan sornaki hayatım için ne önerirsiniz
calismak kopek gibi calismakancak hayat şuan oldukça yoruyor yeni 18 ime geçmeme rağmen bundan sornaki hayatım için ne önerirsiniz
17-18-19 hiç bir fark yok aslında sadece kanunen reşit sayılıyorsun bundan sonraki hayatın için olağan dışı bir şeyler yapmayı çabalama olduğun gibi yaşa çünkü değişen bir şey olmayacak, doğum gününden düşün 18 olmana 1 gün kalmışken 17 yaşındaydın, 1 gün sonra 18 olduğunda dünyalar mı değişti? hayır. o yüzden olduğun gibi yaşa önemli olan yıl değil süreçtirancak hayat şuan oldukça yoruyor yeni 18 ime geçmeme rağmen bundan sornaki hayatım için ne önerirsiniz