Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Benim instegram hesabim çalindi ne yapabilirim ?
Instagram iletişim formundan hesabın sana ait olduğunu doğrulayacak adımları uygula. Örnek : doğum tarihini içeren kimlik ile bir fotoğraf isterler onu atarsın.
İnstagramın destek bölümünden yardım al olmuyorsa bi sosyal mühendislik bilen birisinden hesabı geri almasını iste fiyatı biraz pahalı ama en iyisi yeni hesap açmak bence
media portalın yok ise seni instagram tiye bile almaz bomboş bi mail gönderir kod ister cevaplarsın bir daha da yanıt gelmezi fakat şansın varsa vpnden almanya seçip 83 formunu doldurmayı deneyin
Giriş yapılan ekrandan "Şifremi Unuttum" kısmına bastıktan sonra e-posta adresini veya telefon numaranı gir. Sonrası zaten basit, yönergeleri takip et. Gelen kodu girip yeni bir şifre oluşturmanı ister. Ancak hesabında e-posta veya telefon numarası yoksa hiçbir şekilde geri alamazsın, destek maillerine dönüş yapmazlar.
Olay basit eğer sürekli telden kullanıyorsan ve e-posta numara halen kullanıyorsan alman basit olacak maili vs vs değiştirirse bile kolayca alınabilir eğer bunlar varsa sana detaylı alınabilir
Eğer kendi hesabınsa ve profil fotoğrafın hesaptaki fotoğrafların vs. paylaşılmışsa desteğe yaz kimliğinle fotoğrafını vs atmanı isterler o şekilde alabilirsin
email veya telefon numarasından kurtarabilirsiniz, bunlara erişiminiz yoksa instagram'a ticket atıp kimlik doğrulamasıyla hesabınızı geri alabilirsiniz.
instagram'a ticket at. Sonra senden bir kaç bilgi isteyecekler. Kimlik resmi felan onları attıktan sonra tahmini 1 haftaya geri veriyorlar. Eğer bilgiler uyuşuyorsa.