Merhaba C++ başlamak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
c++ başlmak istiyorum ilk once c+m yok indiremedim hangisini inidiriyim özelden indirme linki ve nasıl ögrenebilirim ilk başta kendi injectorumu yapmak isityorum nasıl indirim ve ögrenirim

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
c++'a başlamak istiyorsan visual basic programı ile kendince deneme yapmalısın dostum
mesela githubtan deneme olan kodlardan alıştırma yapabilirsin
ama visual basic ile başlaman gerekli

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
c++'a başlamak istiyorsan visual basic programı ile kendince deneme yapmalısın dostum
mesela githubtan deneme olan kodlardan alıştırma yapabilirsin
ama visual basic ile başlaman gerekli
nasıl indircem? link falan denedim ama burda takıldım ne yapayım bu olurmu sence
1619620346723.png

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
C++'ım yok derken? C++ bir dil onu yazıp çalıştıracağın ortamı indirmen gerekiyor. C++ temelleriyle başlayacağın için CodeBlocks, Dev C++ gibi derleyicilere yönelebilirsin yeni başlayan birisinin Visual Studio'ya ihtiyaç duyacağını sanmıyorum.

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
C++'ım yok derken? C++ bir dil onu yazıp çalıştıracağın ortamı indirmen gerekiyor. C++ temelleriyle başlayacağın için CodeBlocks, Dev C++ gibi derleyicilere yönelebilirsin yeni başlayan birisinin Visual Studio'ya ihtiyaç duyacağını sanmıyorum.
suan codeblocks mu indirmem gerek
Post automatically merged:

1619624573639.png

Son düzenleme:
Üye
5 HİZMET YILI
Öncelikle C++ öğrenmek istiyorsan learncpp sitesini tavsiye ederim. Hile kodlamak istiyorsan en az 11.bölüme kadar gelmen gerekiyor yani işin OOP (Object Oriented Programming) mantığını kavraman gerek. Bu kısa bir sürede olmaz. Onun dışında C++ kodlarını yazabilmek için bir derleyiciye ihtiyacın var şahsen ben Visual Studio 2019 tavsiye ederim. Ama onun dışında birçok derleyici var örneğin DevCpp neyse velhasıl kelam aklında başka soru varsa buradan yazabilirsin veya istersen Sugi#6876 hesabına istek yolla olabildiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...