c++ başlmak istiyorum ilk once c+m yok indiremedim hangisini inidiriyim özelden indirme linki ve nasıl ögrenebilirim ilk başta kendi injectorumu yapmak isityorum nasıl indirim ve ögrenirim
c++'a başlamak istiyorsan visual basic programı ile kendince deneme yapmalısın dostum
mesela githubtan deneme olan kodlardan alıştırma yapabilirsin
ama visual basic ile başlaman gerekli
c++'a başlamak istiyorsan visual basic programı ile kendince deneme yapmalısın dostum
mesela githubtan deneme olan kodlardan alıştırma yapabilirsin
ama visual basic ile başlaman gerekli
C++'ım yok derken? C++ bir dil onu yazıp çalıştıracağın ortamı indirmen gerekiyor. C++ temelleriyle başlayacağın için CodeBlocks, Dev C++ gibi derleyicilere yönelebilirsin yeni başlayan birisinin Visual Studio'ya ihtiyaç duyacağını sanmıyorum.
C++'ım yok derken? C++ bir dil onu yazıp çalıştıracağın ortamı indirmen gerekiyor. C++ temelleriyle başlayacağın için CodeBlocks, Dev C++ gibi derleyicilere yönelebilirsin yeni başlayan birisinin Visual Studio'ya ihtiyaç duyacağını sanmıyorum.
Öncelikle C++ öğrenmek istiyorsan learncpp sitesini tavsiye ederim. Hile kodlamak istiyorsan en az 11.bölüme kadar gelmen gerekiyor yani işin OOP (Object Oriented Programming) mantığını kavraman gerek. Bu kısa bir sürede olmaz. Onun dışında C++ kodlarını yazabilmek için bir derleyiciye ihtiyacın var şahsen ben Visual Studio 2019 tavsiye ederim. Ama onun dışında birçok derleyici var örneğin DevCpp neyse velhasıl kelam aklında başka soru varsa buradan yazabilirsin veya istersen Sugi#6876 hesabına istek yolla olabildiğince yardımcı olmaya çalışırım.