foruma tekrar geri döndü banını açtırmış gayet mutlu görünüyordumalum çöp forumunun ayak işlerini yaptıktan sonra banlanınca benim haller
Kim diyor onu?foruma tekrar geri döndü banını açtırmış gayet mutlu görünüyordu![]()
bilmem birisi söylediKim diyor onu?
Her denilene inanmayın dostum. Beni kopyalamaya çalışan yüzlerce insan türedi.bilmem birisi söyledi
sen değil misinHer denilene inanmayın dostum. Beni kopyalamaya çalışan yüzlerce insan türedi.
Evet benim hesabım. Banım neden kaldırıldı bilmiyorum sadece takılıyorum o kadar. Ancak discordda vs. benim kullanıcı adımı kullanarak birşeyler yapmaya çalışanlar var.
eline koluna sağlık reis <3Beni kiminiz bilir kiminiz bilmez. Aranızda yeniyim. .net developeriyim. 21 yaşındayım ve forumlarda takılmayı çok seviyorum. 3 sene internet kafe geçmişim olduğu için her türlü windows / imaj / iso / imaging / ccboot gibi işlerde mükemmel bilgiliyimdir. Kendim hakkımda ve projelerimden bahsetmek istiyorum. Şu sıralar internet kafelerin ciroları düşük olduğu için satıp bir mining rig dizdim ( ki zaten mining yapıyordum). Şuan 600mh's lik bir sistemim var ve gayet memmunum. Şu sıralar kendi mining programımı geliştirmekteyim. Biraz yol kat ettim. Claymore(phoenixminer) ilk sürümlerinin git leriyle bir miner yazdım ama pek stabil değildi bu sebepten rafta durmakta ( amd için iyi çalışıyor aslında). Her neyse yazılımım şuan için sadece linux için çalışıyor. Ama yakında windowsada çıkaracağım. Konuyu hiç uzatasım yok bu yüzden kendinize iyi bakın görüşmek üzere.
![]()
fark ettimforuma tekrar geri döndü banını açtırmış gayet mutlu görünüyordu![]()
Kolay öğrenirsin dostum rahat ol.eline koluna sağlık reis <3
türkiyede böyle kendini geliştiren kişileri gördükçe ülkemle gurur duyorum bende c#üzerinde duruyorum inşallah öğrenecem![]()
inşallah reisKolay öğrenirsin dostum rahat ol.