Merhabalar, buyurun tanışalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Adım Ziya. 20 yaşındayım. 2. Sınıf Grafik Tasarım bölümü öğrencisiyim. Sezon 5 ten beri lol oynuyorum ve şu 2-3 senedir hack'e kafayı üşütmüş durumdayım. Dışadönük bir insanım. Kolay arkadaş edinirim. Umarım sizlerle iyi arkadaş oluruz. İyi forumlar dilerim :salute:

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
burda herkes herkese samimi yaklaşıyor kolay arkadaş edinebilirsin aradığın çoğu şeyide bulursun aramıza hoşgeldin

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
burda herkes herkese samimi yaklaşıyor kolay arkadaş edinebilirsin aradığın çoğu şeyide bulursun aramıza hoşgeldin
Hoşbuldum dostum. chate şuanlık erişemesemde mhdeki ortamın gayet samimi olduğunu sadece okuyarak anladım zaten, teşekürler :)

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Adım Ziya. 20 yaşındayım. 2. Sınıf Grafik Tasarım bölümü öğrencisiyim. Sezon 5 ten beri lol oynuyorum ve şu 2-3 senedir hack'e kafayı üşütmüş durumdayım. Dışadönük bir insanım. Kolay arkadaş edinirim. Umarım sizlerle iyi arkadaş oluruz. İyi forumlar dilerim :salute:
hack kullanarak hangi ranka kadar çıktın lolde

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Selamlar bende Baran akranız ve ingilizce işletme okuyorum arkadaşlarım bana genelde kolpa Baran diyor :D uumarım iyi vakit geçiririz

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...