Canımsın <3umarım kankacım seviyorum seni
Bulacağımı umuyorum teşekkürlerForuma hoş geldin dostum umarım aradığın her şeyi bulursun burada
Hoşbuldum. Tokat Erbaa da okuyorum.hoş geldin. nerede okuyorsun?
Hoşbuldum dostum. chate şuanlık erişemesemde mhdeki ortamın gayet samimi olduğunu sadece okuyarak anladım zaten, teşekürlerburda herkes herkese samimi yaklaşıyor kolay arkadaş edinebilirsin aradığın çoğu şeyide bulursun aramıza hoşgeldin
hack kullanarak hangi ranka kadar çıktın loldeAdım Ziya. 20 yaşındayım. 2. Sınıf Grafik Tasarım bölümü öğrencisiyim. Sezon 5 ten beri lol oynuyorum ve şu 2-3 senedir hack'e kafayı üşütmüş durumdayım. Dışadönük bir insanım. Kolay arkadaş edinirim. Umarım sizlerle iyi arkadaş oluruz. İyi forumlar dilerim
Hack ile plat2 ye kadar çıktım ve sonrasında ban yedim. windsharp kullanıyordum o sıralar. şimdide hesabı kasıyorum sitedeki lpreborn ile kasacağımhack kullanarak hangi ranka kadar çıktın lolde
Ipreborn güvenli mi pekiHack ile plat2 ye kadar çıktım ve sonrasında ban yedim. windsharp kullanıyordum o sıralar. şimdide hesabı kasıyorum sitedeki lpreborn ile kasacağım
kolpa baran niye diyolarSelamlar bende Baran akranız ve ingilizce işletme okuyorum arkadaşlarım bana genelde kolpa Baran diyoruumarım iyi vakit geçiririz
Hiç bir hile güvenli değildir. illahaki bir zaman ban yiyeceksin sadece ne kadar legit oynarsan o kadar fazla oynarsınIpreborn güvenli mi peki
anladım teşekkürlerHiç bir hile güvenli değildir. illahaki bir zaman ban yiyeceksin sadece ne kadar legit oynarsan o kadar fazla oynarsın
Umarım iyi vakitler geçiririz memnun oldu Barancım.Selamlar bende Baran akranız ve ingilizce işletme okuyorum arkadaşlarım bana genelde kolpa Baran diyoruumarım iyi vakit geçiririz
3-4 hafta kadar kullanmıştım ondan sonra ban yedim. şuanda 1-2 elde ban yiyorsunuz windsharp 100% detectedWindsharpı ne kadar süre kullandın
Direk girdiğin gibi banlıyor diyorlar galiba forumda görmüştümUmarım iyi vakitler geçiririz memnun oldu Barancım.
3-4 hafta kadar kullanmıştım ondan sonra ban yedim. şuanda 1-2 elde ban yiyorsunuz windsharp 100% detected
zaten güvenli değil de yazıyoDirek girdiğin gibi banlıyor diyorlar galiba forumda görmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?