merhabalar gelin sohbet edelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
7 HİZMET YILI
Napıyosunuz 1aydır evdeyım dısarı cıkamıyorum covid-19 yüzünden can sıkıntısından patlıcam neler var napıyosunuz gelin sohbet edelim dostlar

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Merhaba kardeşim ancak konuyu yanlış yere açmışsın muhabbet bölümüne açman gerek.

DoctorHeal
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Herkes aynı durumda her hafta sonu izmirde çıkma yasağıda var kafayı yiycem evde

DoctorHeal
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Öyle öyle herkes bunaldı bir bitseydi virüs bizde rahata erseydik

ⓚⓛⓐⓥⓨⓔⓒⓘ
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
bol bol evden çalışma, film, dizi,yemek....böyle bir döngü şeklinde devam ediyor

Dualitet Og Ulver
Banlı Üye
Ödüller
4
Sosyal
7 HİZMET YILI
hocam ben full forumda takılıyorum ya yalnızım yapacak aktivitem yok buradaki kardeşlerime yardımcı oluyorum.

Süper Üye
7 HİZMET YILI
baya bunaldık oyunlara saldık bro vallahi ya
umarım bu gunlerde geçer dostum bunalmak suan ıyı bız bunalalım da şuvirüs geçsin yeterki. Bu arada pubg lite oynuyasan beraber oynuyabiliriz
Post automatically merged:

hocam ben full forumda takılıyorum ya yalnızım yapacak aktivitem yok buradaki kardeşlerime yardımcı oluyorum.
bende yalnızım dostum sanal arkadaslık fılan kurtarmıyor dısarısı sart yardımların ıcın ben herkezın adına tesekkur ederım sızın gıbı ınsanalrsayesınde memory hackers ailesi büyüdü

Dualitet Og Ulver
Banlı Üye
Ödüller
4
Sosyal
7 HİZMET YILI
aynen ya 99k insan var burda hepsi de kardeşim gibiler
umarım bu gunlerde geçer dostum bunalmak suan ıyı bız bunalalım da şuvirüs geçsin yeterki. Bu arada pubg lite oynuyasan beraber oynuyabiliriz
Post automatically merged:

bende yalnızım dostum sanal arkadaslık fılan kurtarmıyor dısarısı sart yardımların ıcın ben herkezın adına tesekkur ederım sızın gıbı ınsanalrsayesınde memory hackers ailesi büyüdü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...