Yapay zekanın o seviyelere gelmesi içinde insanların yazılımda gelişmesi lazımyazılımları artık yapay zekalar yapıcak dıyolar![]()
Kurs içerikleri çok gereksiz, hello world'u öğrenir o kadar : )udemy de yeni hesaplara özel baya indirimler oluyor ucuza 1 2 kurs alıp temelini güzel atabilirsin ilerleyedebilirsin
O hello world'ü türkçe kaynak öğrenmek için 40 takla atarsınKurs içerikleri çok gereksiz, hello world'u öğrenir o kadar : )
gelişmiş bi çok ınsan var zaten bu konudaYapay zekanın o seviyelere gelmesi içinde insanların yazılımda gelişmesi lazım![]()
Yazılıma ilk kafa yorduğum gün sadece Youtubeden bir ders açtım ve ilk 1 2 satte hello wolrd + printifin işlemini vs öğrenmiştim kısacası o tarz dersler kurslardan daha iyi tabii kişinin anlama yeteneği ile de değişiklik gösterebilir. Kimisi görsel ile daha iyi anlar kimi metin ileO hello world'ü türkçe kaynak öğrenmek için 40 takla atarsınUdemydeki kurslar sayesinde temelimi hazirladim sonra ingilizce kaynaklar okudum 2-3 sene ve suan piyasadaki bircok oyuna hile yazilimi yapabiliyorum.
Ben senin gibi düşünmüyorum dostum sağlam kaliteli hocalarda var benim şuanda aldığım hocamız çok güzel anlatıyor keza youtube da dolaşan yazılım videolarından farksız ödev sistemi ile ilerliyor falanKurs içerikleri çok gereksiz, hello world'u öğrenir o kadar : )