merhabalar yazılım için önce nereden başlanmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
merhabalar yazılıma başlamak için önce ne yapılmalı nerden hangi dil ile başlamalıyım yaparken çok zorlanıcakmıyım ne kadar sürede alışabilirim

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kodlama mesa şifre kırıcı oyun kurma yılan oyunu internetsiz kursan bunu piyasaya çıkartsan eline para geçer

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
C+ ile başlamanı tavsiye ederim, Youtube de bu tarz ders serileri var onlara göz atmanı öneririm. İstanbul'da veya Koceli'nde oturuyorsan Ecole 42 de eğitim alabilirsin. Tamamen ücretisz tek şart 18 yaşına girmiş olman ve Havuz eğitimini ( ön eğitim ) geçmen.

p4aradaiss
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
udemy de yeni hesaplara özel baya indirimler oluyor ucuza 1 2 kurs alıp temelini güzel atabilirsin ilerleyedebilirsin

Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Önce kariyer hangi yoldan ilerlemek istediğine bakmalısın back-end mi front-end mi sonra ise ilk şu ikisini kesin öğrenmelisin "Algoritma Tasarımı" "Algoritma ve Veri Yapıları İleri Seviye" sonrasında ise ilerlemek istediğin kariyere göre yazılım dilini öğrenmeye başlamalısın.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bana genelde Pythondan yani C den başlamamı tavsiye ettiler. Benim de tavsiyem o yönde olur.

aka hernos
Süper Üye
Ödüller
4
Sosyal
6 HİZMET YILI
Kurs içerikleri çok gereksiz, hello world'u öğrenir o kadar : )
O hello world'ü türkçe kaynak öğrenmek için 40 takla atarsın :) Udemydeki kurslar sayesinde temelimi hazirladim sonra ingilizce kaynaklar okudum 2-3 sene ve suan piyasadaki bircok oyuna hile yazilimi yapabiliyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
ben ilk python dan başladım sanada öneririm

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
C+ veya LUA önerebilirim. En basitinden destek verebileceğin fiveM gibi bomboş bir altyapı var ve deneyimli olursan iyi para kazanırsın. Ayrıca GTA6 yolda ileride iş yaparsın.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
udemy den kurs alabilirsin dostum C+ iyidir

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
C+ dan başlamalısın ama kesinle javaya dokunma bile java çok zor c+ güzel c+dan başla kesinlikle

ahahahah
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
c++ bunun için eğitim veren yotube kanalları var ama bu yeterli olmaya bilir ingilizce kaynaklarada bakman gerek

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
O hello world'ü türkçe kaynak öğrenmek için 40 takla atarsın :) Udemydeki kurslar sayesinde temelimi hazirladim sonra ingilizce kaynaklar okudum 2-3 sene ve suan piyasadaki bircok oyuna hile yazilimi yapabiliyorum.
Yazılıma ilk kafa yorduğum gün sadece Youtubeden bir ders açtım ve ilk 1 2 satte hello wolrd + printifin işlemini vs öğrenmiştim kısacası o tarz dersler kurslardan daha iyi tabii kişinin anlama yeteneği ile de değişiklik gösterebilir. Kimisi görsel ile daha iyi anlar kimi metin ile :duck:

Discord alpexe
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kurs içerikleri çok gereksiz, hello world'u öğrenir o kadar : )
Ben senin gibi düşünmüyorum dostum sağlam kaliteli hocalarda var benim şuanda aldığım hocamız çok güzel anlatıyor keza youtube da dolaşan yazılım videolarından farksız ödev sistemi ile ilerliyor falan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...