Uzman Üye
Youtube de belirttiklerim aynı zamanda Discord üzerinden de canlı ders vermek fakat önceden de dediğim gibi herkesin anlama methodu farklı, bana göre bu daha açıklayıcı sana göre de kurslar : )Ben senin gibi düşünmüyorum dostum sağlam kaliteli hocalarda var benim şuanda aldığım hocamız çok güzel anlatıyor keza youtube da dolaşan yazılım videolarından farksız ödev sistemi ile ilerliyor falan
reis devir yapay zeka devri robotların devri artık <3yazılımları artık yapay zekalar yapıcak dıyolar
Youtube tavsiye etmememin tek sebebi bir dersin arkasi gelmeyebiliyor. Adam 3 videoluk seri yapiyor 4. video yok. Yani seni yariyolda birakiyor. Udemyde oyle degil. Sen hazir ders paketi aliyorsun almadan oncede ders icerigini gorebiliyorsun ve sana 70 saatlik C++ ders serisi geliyor video halinde. Hem tek bir ogretmenden sabit bir sekilde ogreniyorsun. Youtube ise tam corba gibi. 3 video baskasindan izliyorsun 5 video baskasindan izliyorsun. Bu sekildede ogrendiginden bisi anlamazsin.Yazılıma ilk kafa yorduğum gün sadece Youtubeden bir ders açtım ve ilk 1 2 satte hello wolrd + printifin işlemini vs öğrenmiştim kısacası o tarz dersler kurslardan daha iyi tabii kişinin anlama yeteneği ile de değişiklik gösterebilir. Kimisi görsel ile daha iyi anlar kimi metin ile
Ben zaten gidin yeni bir seri oluşturan birinden ders alın demiyorum, halihazırda ders serileri bitmiş onlarca Youtuber var aralarından bir çoğunu kullanmıştım arkadaşa da önerdiklerim bunlardı. Gidip şu konuyu birinden daha sonra başka bir konuyu başkasından dinleyin demiyorum ama bunu da tavsiye ederim çünkü dinlediğiniz kişi bir konuyu iyi anlatırken bir diğerini kötü anlatabiliyor fakat bir başka kişi ise onun kötü anlattığı konuyu çok açıklayıcı bir şekilde anlatmış olabiliyor onun için sizin dediğiniz gibi tek bir hocaya bağlı kalmak yanlış. Gelişmek öğrenmek istiyorsanız her yolu deneyip herkesten bilgi toplamak şart.Youtube tavsiye etmememin tek sebebi bir dersin arkasi gelmeyebiliyor. Adam 3 videoluk seri yapiyor 4. video yok. Yani seni yariyolda birakiyor. Udemyde oyle degil. Sen hazir ders paketi aliyorsun almadan oncede ders icerigini gorebiliyorsun ve sana 70 saatlik C++ ders serisi geliyor video halinde. Hem tek bir ogretmenden sabit bir sekilde ogreniyorsun. Youtube ise tam corba gibi. 3 video baskasindan izliyorsun 5 video baskasindan izliyorsun. Bu sekildede ogrendiginden bisi anlamazsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?