aslında ilgi göstermemişsin işyerinde arkasından hemen yazmış bu hoşlanma belirtisisaldım knk ya çokta sikimde aw date falanda çağırsam geliyor
aslında ilgi göstermemişsin işyerinde arkasından hemen yazmış bu hoşlanma belirtisisaldım knk ya çokta sikimde aw date falanda çağırsam geliyor
knk allahıma benimki de böyle aynısı reel de çok yakınız sanalda sanki başka birine dönüşüyor bence bunların huyu böyle aw çünkü bir ara karşımdaydı mesajlaşıyorduk yazdıklarıma gülüyordu ama attığı mesajda soğuk yapıyor gibiydi garipler awya bilemiyorum kanka anlaması çok zor bunları bi kız vardı kızla sürekli eve beraber dönerdik yollarımız aynıydı her gün yolda 10-15 dk konusrduk kız hasta oldu gelmedi dedim neyin var cart curt yazdım aa sağ ol beni düşündüğün için vs dedi ertesi gün ben hasta oldum 1 hafta boyunca gidemedm ne yazdı ne sordu (o 1 haftada konustuk igden sürekli ama sanki onu zorla konusturuyomuşum gibi hissetiriyodu bana kendisini) sonra gittiğimde de yine yolda beraber yürüdük konustuk hani cidden reelde sanki çok yakınız sanaldan konusurken kız of sen olmasanda olur tavrıyla konusuyor gibi
karışık ya bakalım knk ya çokta sikimde awaslında ilgi göstermemişsin işyerinde arkasından hemen yazmış bu hoşlanma belirtisiAma sadece iş yerinde olmamalı