Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mesaj yazılmadığı sürece mesaj yazmayan kıza karşı ne yapılmalı?
Şu ilişkilerdeki taktik tuktik işlerinden nefret ediyorum. Git düzgünce sor kıza neden böylesin diye. Herkes bi taktik peşinde ya Guardiolayız sanki hepimiz
Aga seninle konuşuyorsa sohbet ediyorsa illa ilgisi vardır ama aşık olduğunu düşündürecek kadar da değil, birbirinizi daha iyi tanıdıkça sana olan ilgisi ve sevgisi artabilir
Çok sohbetin yoksa zaten kızlar mesajı genelde karşıdan bekler ya da ilgisi sana karşı düşüktür. Eğer ki istiyorsan onunla olmayı aranız hafif ısındıktan sonra onu buluşmaya çağır. Kabul ederse büyük ihtimalle o da ilgi duyuyordur. Eğer çeşitli bahaneler buluyorsa salla gitsin.
bu tipleri hiç sevmiyorum biraz konuşuyosun sonra onun konu başlatmasını bekliyorsun ama oda arkada senin konu başlatmanı bekliyor sonsuz bir döngüye giriyorsunuz beraber
İlgi manyağı sal onu seven kız senden önce uyanıp yazıyor, benim yüzüme gülmedi daha öyle birisi ama 23 yaşında bir kardeşim var 5 seneyi aşkın güzel bir ilişkileri var. Kız her sabah bırak mesaj atmayı, günaydın diyip çocuğun sesini duymak için arıyor. Böyle bir ilişki yoksa aranda ilgin için senledir.