Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mesaj yazılmadığı sürece mesaj yazmayan kıza karşı ne yapılmalı?
artık benim bu. eskiden bana yazmayanlara yazardım ama hiç bir faydasını görmedim. tam tersi hep zararını gördüm. kızların ilk adımı attığı ilişkiler yürümüyor kesin bilgi, o yüzden hiçbir erkeğe yazmıyorum. gerçi yoğunluğumdan dolayı bana yazanlara bile zar zor cevap veriyorum. herkesin sevgilisi-flörtü olmak zorunda değil. bu hayatta yapılacak başka şeyler de var.
böyle durumlarda hiç yazmamak en iyisi bir insan senden hoşlanıyorsa belli eder etmese de illa ki bu durum ortaya çıkar yani bunu zaman gösterir ama sen yine de yazma
Anlıyorum ki genç bir kardeşimizsin. Naçizane tavsiyem sana ilgi duymayan hiç kimseye gereksiz ilgi göstermemen. Herhangi bir kadın/erkek yerine kendine odaklanman senin için daha hayırlı olacaktır.
Çok basit mesaja dönmeyen yada geç dönüp bir sürü bahaneler yapan insanları direk sileceksin ve birdaha ilk sen yapmayacaksın emin ol ki o sana dönecek ve diyecek ki ne oldu kestin birden bire sen sonra onun sana yaptığını yapacaksın o hatasını anlayacak ve sana değer vermeye başlayacak denenmiş onaylanmış bir şeydir çok nadir dirki sana dönmesin eğer dönmeszse anlaki senin onun gözünde hiç değerin yok sil gitsin yani