Mesajlarım neden silindi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Mesajlarımı yükseltiyorum sonra bir bakıyorum otomatik siliniyor. Nedeni nedir acaba dostlar? :thonkie:

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
mesajlar bazen forum kurallarına uymadığı için kaldırılabiliyor. ör: spam,hakaret,kopya mesaj veya kısa mesajlar gibi.

Developer
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
yani burası bilgi paylaşım platformu burda sadece sc kullanmak için spam yorum yapan kişilerin banlanması gayet yerinde bir karar ve kimse için sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.
Doğru.
Mesajlarımı yükseltiyorum sonra bi bakıyorum otomatik siliniyor.Nedeni nedir acaba dostlar ?:thonkie:
Boş,spam,hakaret veya troll yani kısaca kurallara uymayan bütün mesajlarınız silinir.
Ve bunları gördükçe bende reportluyorum.

FeZzz
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Mesajlarımı yükseltiyorum sonra bi bakıyorum otomatik siliniyor.Nedeni nedir acaba dostlar ?:thonkie:
Aynı mesajları tekrarlamak, mesaj puanı kasmak için teşekkürler, çalışıyor, ty vb. bir paylaşımda bulunduysan. Yüksek ihtimalle Forumdaki kullanıcılar bu davranışının yanlış olduğunu düşünürek rapolamış olabilir :)
Özgün ol her konuya yanıt vermek hiçbirşey ifade etmiyor zamanla olur :)

İyi Forumlar....
Post automatically merged:

Aynı mesajları tekrarlamak, mesaj puanı kasmak için teşekkürler, çalışıyor, ty vb. bir paylaşımda bulunduysan. Yüksek ihtimalle Forumdaki kullanıcılar bu davranışının yanlış olduğunu düşünürek rapolamış olabilir :)

İyi Forumlar....
He birde eklemeyi unuttum. Bu davranışını sık sık tekrarlarsan web site üzerindeki hilelere ulaşamayacaksın.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI

İyi Forumlar....
Post automatically merged:

He birde eklemeyi unuttum. Bu davranışını sık sık tekrarlarsan web site üzerindeki hilelere ulaşamayacaksın.
açıklamalı ve güzel bir şekilde yardımcı olduğun için teşşekür ederim dostum

FeZzz
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
açıklamalı ve güzel bir şekilde yardımcı olduğun için teşşekür ederim dostum
Rica ederim ne demek, forumda 2019'dan beri üyeyim burada gerçekten çok güzel vakit geçirip güzel bilgiler edindim. Sende o şekilde ilerlersen hiçbir problem kalmayacaktır.

İyi Forumlar dostum :) .....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...