16 Haz 2021 #1 blaks24 B Üye Katılım 7 Nis 2017 Mesajlar 30 Tepki puanı 0 Ödüller 6 9 HİZMET YILI Kaç yıllık üyeyim 17 mesaj nedir onaylı üye yazıyordu kaç mesaj oldugunu hatırlamıyorum ama neden boyle oldu acaba ?
Kaç yıllık üyeyim 17 mesaj nedir onaylı üye yazıyordu kaç mesaj oldugunu hatırlamıyorum ama neden boyle oldu acaba ?
16 Haz 2021 #2 Anqrchy Düşmez Kalkmaz Bir Allahtır Uyan Süper Üye Katılım 13 Haz 2021 Mesajlar 957 Çözümler 7 Tepki puanı 255 Ödüller 5 4 HİZMET YILI bro forum kurallarını okudunmu bilmedın bı konuda yorum atmak yada teşekkur edıp geçmek bunlar hep sildiriyor attın yorumu -Chapo
bro forum kurallarını okudunmu bilmedın bı konuda yorum atmak yada teşekkur edıp geçmek bunlar hep sildiriyor attın yorumu -Chapo
16 Haz 2021 Konuyu başlatan #3 blaks24 B Üye Katılım 7 Nis 2017 Mesajlar 30 Tepki puanı 0 Ödüller 6 9 HİZMET YILI Anqrchy' Alıntı: bro forum kurallarını okudunmu bilmedın bı konuda yorum atmak yada teşekkur edıp geçmek bunlar hep sildiriyor attın yorumu -Chapo Genişletmek için tıklayın ... Biliyorum bro yani sabitti mesajım girerdim ara ara takılırdım cıkardım
Anqrchy' Alıntı: bro forum kurallarını okudunmu bilmedın bı konuda yorum atmak yada teşekkur edıp geçmek bunlar hep sildiriyor attın yorumu -Chapo Genişletmek için tıklayın ... Biliyorum bro yani sabitti mesajım girerdim ara ara takılırdım cıkardım
16 Haz 2021 #4 Anqrchy Düşmez Kalkmaz Bir Allahtır Uyan Süper Üye Katılım 13 Haz 2021 Mesajlar 957 Çözümler 7 Tepki puanı 255 Ödüller 5 4 HİZMET YILI blaks24' Alıntı: Biliyorum bro yani sabitti mesajım girerdim ara ara takılırdım cıkardım Genişletmek için tıklayın ... bnm de süper üye hesabım vardı epostamı kapattım dıye o hesabada gıremıyom
blaks24' Alıntı: Biliyorum bro yani sabitti mesajım girerdim ara ara takılırdım cıkardım Genişletmek için tıklayın ... bnm de süper üye hesabım vardı epostamı kapattım dıye o hesabada gıremıyom
16 Haz 2021 Konuyu başlatan #5 blaks24 B Üye Katılım 7 Nis 2017 Mesajlar 30 Tepki puanı 0 Ödüller 6 9 HİZMET YILI Sanırım mesaj sınırım var ne garip bir şey yöneticilerden biri yardım edebilir mi ?
16 Haz 2021 #6 Dahlia D Seçkin Üye Katılım 3 May 2021 Mesajlar 301 Tepki puanı 9 Ödüller 4 Yaş 25 5 HİZMET YILI Kurallarda okuyabilirsin mesaj kasmak için attığın mesajlar siliniyor dostum.
16 Haz 2021 Moderatör #7 #Dopamine Admin Katılım 5 Ara 2017 Mesajlar 3,609 Çözümler 88 Tepki puanı 8,277 Ödüller 21 8 HİZMET YILI Toplamda 26 mesajın var nasıl onaylı üye oluyorsun Bazı boş konular siliniyor o sırada yorumlarda siliniyor. #kilit
Toplamda 26 mesajın var nasıl onaylı üye oluyorsun Bazı boş konular siliniyor o sırada yorumlarda siliniyor. #kilit