Almanya - Berlindünyadan 1 şehir alma hakkınız olsa tamamen size verilecek şahsi mülkünüz olacak hangi şehri satın alırdınız
ben
Barbados = Holetown
taxsas qewqeqwe güzel yerler fazlaasıyla var 1 aylık gıtmıştimdünyadan 1 şehir alma hakkınız olsa tamamen size verilecek şahsi mülkünüz olacak hangi şehri satın alırdınız
ben
Barbados = Holetown
Berlini secmendeki amaç ne kankaAlmanya - Berlin
kanka adamlar tarihte kaç defa yenılgıye ugradılar fakat parasal konuda hıc batmadılar sanıyılesmede cok ıyıler oranın sanayısını kullanarak parama para katar dıger sehırlerı alırımBerlini secmendeki amaç ne kanka
istanbul
ne için istanbul
istanbulla berlın arasında kaldım İstanbulda iyi bir seçim kankaistanbul
ama senin mülkün olçak almayanın berlin hariç hiç bir yerinden teknoloji gelmeyecekkanka adamlar tarihte kaç defa yenılgıye ugradılar fakat parasal konuda hıc batmadılar sanıyılesmede cok ıyıler oranın sanayısını kullanarak parama para katar dıger sehırlerı alırım![]()
aynen ama deprem bölgesi ben orayı seçmezdimkanka adamlar tarihte kaç defa yenılgıye ugradılar fakat parasal konuda hıc batmadılar sanıyılesmede cok ıyıler oranın sanayısını kullanarak parama para katar dıger sehırlerı alırım![]()
Öyleyseyse Antalya diye değiştiriyorum ne demiş atamama senin mülkün olçak almayanın berlin hariç hiç bir yerinden teknoloji gelmeyecek
kanka o sözü hangi atamız demiş ?Öyleyseyse Antalya diye değiştiriyorum ne demiş atam
Dünyanın En Güzel Yeridir Antalya demiş
veya öyle bişey![]()
aga koskoca Berlin i bu depremın altından kaldırırlar bınalar yollar ona gore yapılmıstır sen merak etmeama senin mülkün olçak almayanın berlin hariç hiç bir yerinden teknoloji gelmeyecek
Post automatically merged:
aynen ama deprem bölgesi ben orayı seçmezdim
Mustafa Kemal Atatürk demiştikanka o sözü hangi atamız demiş ?![]()
çünkü ben keyfim ve kahyası buna karar verdikne için istanbul
kanka ben onu istanbul için demiştmi deprem bölgesi diye kararsız kaldım dedin yaaga koskoca Berlin i bu depremın altından kaldırırlar bınalar yollar ona gore yapılmıstır sen merak etme
Post automatically merged:
Mustafa Kemal Atatürk demişti![]()
oranın parası sana gecmıyormus oyle dedı konuyu acanSanırım Şanghay şehrini alırdım zenginlik ve kültür açısından oldukça güzel.
mantıklı seçim beğendimSanırım Şanghay şehrini alırdım zenginlik ve kültür açısından oldukça güzel.
ne için duabi kanka ya seçmende ki sebep nedirkesinlikle dubaiyi satın alırdım