izlediğim bir video vardı uçağın hidrolikleri boşalmış ve pilotlar kontrol edemıyor gittiği yolda biraz kalabalık baska bir uçaktaki pilotlar goruyor kule baglantı kuruyor goruyormusunuz onları dıye onlarla baglantısı kopmus dıger ucaktakı pilotlar uzgun bır ses tonuyla tum kontrolu kaybetmısler dımdık asagıya donerek gidiyorlar diyor 2 dk sonra kuleyle baglantıya tekrar gırıyor ve onlar , onlar düştüler diyorknk korkuyorumda az yani fazla değil
kanka birşey diyecem ama tekrar uyarı alacam demiyorum ama kalbimde ki subay kankasen ne olcan knk?
izlediğim bir video vardı uçağın hidrolikleri boşalmış ve pilotlar kontrol edemıyor gittiği yolda biraz kalabalık baska bir uçaktaki pilotlar goruyor kule baglantı kuruyor goruyormusunuz onları dıye onlarla baglantısı kopmus dıger ucaktakı pilotlar uzgun bır ses tonuyla tum kontrolu kaybetmısler dımdık asagıya donerek gidiyorlar diyor 2 dk sonra kuleyle baglantıya tekrar gırıyor ve onlar , onlar düştüler diyor
off cok kotu durum yaizlediğim bir video vardı uçağın hidrolikleri boşalmış ve pilotlar kontrol edemıyor gittiği yolda biraz kalabalık baska bir uçaktaki pilotlar goruyor kule baglantı kuruyor goruyormusunuz onları dıye onlarla baglantısı kopmus dıger ucaktakı pilotlar uzgun bır ses tonuyla tum kontrolu kaybetmısler dımdık asagıya donerek gidiyorlar diyor 2 dk sonra kuleyle baglantıya tekrar gırıyor ve onlar , onlar düştüler diyor
uçak motoru falanne fabrikası isterdin ve ne geliştirmek istedin
aynen heknk bence uçağı boşverelim benide korkutucan şimdiXD
kanka birşey diyecem ama tekrar uyarı alacam demiyorum ama kalbimde ki subay kanka
aynen ilginç olanıda insan daha cok merak edıyor arastıyor mesale uçagın onunde engel (dağ kule vb) oldugunda yuksel dıye bır ses yankılanıyor kokpitte daha bır suru sey ıcın bir suru ses var ve seslendırenın sesı o kadar korkunc kıoff cok kotu durum ya
astronot olmayı isterdim
tecrübe olmayınca almıyolar okulu bitirdik üniverste 2 yıl kaldık öyle gittim makine operatörü oldm fabrikadaniye kanka elktirik devri oluyor devir arabalar falan elektirikli olacak
güzel kanka aklımdan geçti tam dauçak motoru falan
Post automatically merged:
aynen hedurduk yere
güzel kanka aklımdan geçti tam da
adama diyeydin burda tecübe kazanacam bidiye böylelerine sinir oluyorumtecrübe olmayınca almıyolar okulu bitirdik üniverste 2 yıl kaldık öyle gittim makine operatörü oldm fabrikada
kanka aramızda nükleer mühendisi olcak yok galibaknk yavaştan korkuttu bi
adama diyeydin burda tecübe kazanacam bidiye böylelerine sinir oluyorum
korkma korkma abi uçağa binmeden uçak kazasında ölenler varknk yavaştan korkuttu bi
ayn bak ama adam da tecrübeli arıyor napsın herkes kendine kafasıadama diyeydin burda tecübe kazanacam bidiye böylelerine sinir oluyorum
Post automatically merged:
kanka aramızda nükleer mühendisi olcak yok galiba
korkma korkma abi uçağa binmeden uçak kazasında ölenler varuçak üstlerine düşüyor
uçardın uçardın hidrolikleri bozulsunda o zaman gorurum senıPilotluk seçerdim kuş gibi ucardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?