Uzman Üye
sakaryadaydım o zaman ve doktor ılgılenmedı 2 ilaç vermesı gerekırken 1 tane vermıs ınmesı gerekırken dahada şişti İstanbula geldık doktor 2 ilaç verdı ıkı gunde ındı sakaryaya gıdıp o doktoru dövmek istiyorum
aynen parayı kırardı kankabence futbol olmalı
nereyi bombalayacan kankafikrimi değiştirdim zaten ucaktan korkuyorum F1 pilotu olmak isterdim
aynen parayı kırardı kanka
aynen kanka adam maç başı 5 10 bin euro alıyor güzel bir de hatun tamamaynen ya 1 gol at yeter atmasada yetiyo zaten
aynen kanka adam maç başı 5 10 bin euro alıyor güzel bir de hatun tamam
kanka f1 derken araç varya hızlı gdıyor hanı ondanaynen parayı kırardı kanka
Post automatically merged:
nereyi bombalayacan kanka
kanka f1 derken araç varya hızlı gdıyor hanı ondan
ama adamların yaşantısı yok nerdeyse lig boyuncamis bi villa bide porsche
ama adamların yaşantısı yok nerdeyse lig boyunca
ha kanka ben de f1 savaş ucağı sandım pilotluk olunca sana f1 savaş ucağı giderkanka f1 derken araç varya hızlı gdıyor hanı ondan
he bizde f16 sandık
yok yok bu arada yolcu uçaklarından korkuyorum evetde f16 falan bınerım ondan korkmuyorum galıba onların buyuk olmasından falan kaynaklı korkum
olabilir kanka f1 i bilmiyorum hic arastırmadım f16 biliyorum su 25 biliyorum sadiceha kanka ben de f1 savaş ucağı sandım pilotluk olunca sana f1 savaş ucağı gider
ya kanka paran var harcıyamıyorsun araban var binemiyorsun yatın var kullanıamıyorsun çok karın dokunamıyorsun çok saçmao kadar da olsun knk
ya kanka paran var harcıyamıyorsun araban var binemiyorsun yatın var kullanıamıyorsun çok karın dokunamıyorsun çok saçma
biri gelip tweet atıyoru su konusmaları ruh halım dıye unlu oluruz vallaknk sen çılgınsın
akrobasi ucağı kanka havada daireler falan şekili hareketler yapıyorsun türk yıldızlarının kullandığı olması lazımolabilir kanka f1 i bilmiyorum hic arastırmadım f16 biliyorum su 25 biliyorum sadice
biri gelip tweet atıyoru su konusmaları ruh halım dıye unlu oluruz valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?