- Konuyu başlatan
-
kanka radyasyona maruz kalmıyormusun o zamanknk benimde ilgim var röntgenci olmak isterdim hep
sağlık meslek lisesi mezunuyum ve herkes en sıkıntılı sektör yapmayayım derse kim bakacak o kadar hastaya kim yenecek bu virüsü ?
kanka radyasyona maruz kalmıyormusun o zaman
inşallah olursun hiç birşey için geç değilknk benimde ilgim var röntgenci olmak isterdim hep
inşallah olursun hiç birşey için geç değil
yine de maruz kalıyorsun diye biliyorumknk orda bir yer var onun arkasına geçiyorsun
yine de maruz kalıyorsun diye biliyorum
benim halam trabzonda hemşire idi şuan KTÜ de öğretimn üyesi ona sormuştum geciriyor dediknk benim babam bi ara röntgenciydi şimdi emekli oldu ama geçmiyor diye tabi başka hastaneleri bilemem hepsi farklı sonuçta
benim halam trabzonda hemşire idi şuan KTÜ de öğretimn üyesi ona sormuştum geciriyor dedi
net pilot
pilot veya kaptan
bilgisayar mühendisi
ilk yapacağın program ne olurdubilgisayar mühendisi
Medicon
aynen kanka ben de melek lisesi veri tabanı bölümü çıkışlıyım teleml düzey kodları biliyorum kodlarla uğraşmak çok eğlenceligüzel meslek knk bilgisayar
herkeste bi pilot olma isteği var ülke uçuşa gececek yakında
aynen kanka ben de melek lisesi veri tabanı bölümü çıkışlıyım teleml düzey kodları biliyorum kodlarla uğraşmak çok eğlenceli
hahaha hayalimdi liseden mezuna kaldım sınava da girmedik baba mesleği devam ediyoruz bakalım mutlu mesut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?