Meslek sahibi olunca hayatınız güzelleşiyor mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben bilgisayar mühendisliği okuyorum 2. sïnıfım. Ama içimde boşa okuyormuşum gibi bir his var. Türkiye'de mutlu olacağımı sanmıyorum. Mesleğimi elime alınca hayatım güzel olur mu?

Griffin Premium
Ödüller
13
Sosyal
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben bilgisayar mühendisliği okuyorum 2. sïnıfım. Ama içimde boşa okuyormuşum gibi bir his var. Türkiye'de mutlu olacağımı sanmıyorum. Mesleğimi elime alınca hayatım güzel olur mu?
turkıye cennet kardesım şaka maka iş daha cok yoruyo ınsanı ama tabı neyde çalıstıgına gore degısır

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
yani çalıştığın yerin önemi çok fazla bu konuda tam bişey söylenemez . güzel bi yer denk gelirse neden güzelleşmesin hayatın

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
turkıye cennet kardesım şaka maka iş daha cok yoruyo ınsanı ama tabı neyde çalıstıgına gore degısır
Gerçekten öğrenciyken hayat daha mı iyi? Ben de sürekli mutlu olmayı erteliyorum iş bulunca mutlu olurum diye.
yani çalıştığın yerin önemi çok fazla bu konuda tam bişey söylenemez . güzel bi yer denk gelirse neden güzelleşmesin hayatın
Anladım hocam teşekkürler.

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
ülke çok güzel. ama yaşam çok zor. meslek sahibi olunca hayat güzelleşebilir tabikide ama bu ülkede değil (herhangi bi yerde tanıdığın vs. yoksa ) tabiki bu sadece benim görüşüm :)

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ülke çok güzel. ama yaşam çok zor. meslek sahibi olunca hayat güzelleşebilir tabikide ama bu ülkede değil (herhangi bi yerde tanıdığın vs. yoksa ) tabiki bu sadece benim görüşüm :)
Teşekkür ederim hocam. Bu sadece sizin değil herkesin görüşü bence. Bu ülkede 100 bin lira üstü maaş almadan mutlu olmak veya ev/araba sahibi olmak imkansız.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
tabiki insana bir rahatlık veriyor fakat hangi mesleğe sahip olduğuna göre de değişiklik gösteriyor kendi fikrimce

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Çok göreceli bir soru iş hayatından memnunsan hayatın gayet iyi

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Öğrencilikteki kaygıyla meslekteki iş yorgunluğu yarışır gibi

Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
Sevdiğin işi yaparsan güzel gelir tabi ki fakat ülkenin ekonomik durumları nedeniyle kayde değer bi para yapmadan mutlu olunacağını pek sanmıyorum

Tutti mi chiedono perché ho imparato questa lingua
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Meslek sahibi olunca hayatın güzelleşiyormu sorusuna şöyle cevap vereyim: İş senin mi yoksa başkasının yanında mı calışacaksın, Kendi işinse işin daha zor benim kendi işim var ve işciden daha cok calısıyorum, eğer başkasının yanındaysan cok bişey düşünmen gerekmiyor saatinde gel işini yap git, tabi ayın sonunda aldığın parayı telefonda görünce heh o zaman güneşin doğuyor :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
güzel yer bulursan hayatın kolaylaşır. inşallah gönlünüzce olsun dostlar

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Öğrencilikte vakit çok ama para yok. İş hayatında para çok ama vakit yok denebilir. Severek yapacaksan yap yapmayacaksan sal vakit geçmez.

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Teşekkür ederim hocam. Bu sadece sizin değil herkesin görüşü bence. Bu ülkede 100 bin lira üstü maaş almadan mutlu olmak veya ev/araba sahibi olmak imkansız.
100 bin lira maaş derken ? Hangi ülkede yaşadığını bir düşün derim. O kadar maaşı çalışan olarak alabileceğin bir yer yok dostum. Genç yaşta yüksek meblağlar kazanmak istiyorsan ya ticaret yapacaksın ya da güzel! ülkemin yolsuzluk çarkına dahil olacaksın. Ailen zenginse bunları hiç düşünmene gerek yok zaten, ikisinden birini baban senden önce yapmıştır bile.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
100 bin lira maaş derken ? Hangi ülkede yaşadığını bir düşün derim. O kadar maaşı çalışan olarak alabileceğin bir yer yok dostum. Genç yaşta yüksek meblağlar kazanmak istiyorsan ya ticaret yapacaksın ya da güzel! ülkemin yolsuzluk çarkına dahil olacaksın. Ailen zenginse bunları hiç düşünmene gerek yok zaten, ikisinden birini baban senden önce yapmıştır bile.
100 bin lira maaş almak istiyorum demedim ki, önce okuduğunu anla. 100 bin lira altı maaş ile bu ülkede ev/araba sahibi olunmaz dedim. O yüzden yurtdışı tek çözüm dedim, anladın?

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Bu hayatta her adımında yorulacaksın ama meslek seçersen eğer diyelim doktor diyelim bilgisayar mühendisi ... Orada istediğin alanda yoruluyorsun tatlı bir yorgunluk bunun için emek vermişsin ve meyvesini alıyorsun.

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
100 bin lira maaş almak istiyorum demedim ki, önce okuduğunu anla. 100 bin lira altı maaş ile bu ülkede ev/araba sahibi olunmaz dedim. O yüzden yurtdışı tek çözüm dedim, anladın?
Ne bu atarlı giderli hallerin arkadaşım ? Yanlış okuduysam benim hatamdır kusura bakma. Bir konu açmışsın doğru veya yanlış fikrimi belirttim. Efendi gibi uyar, lisede arkadaşınla laf dalaşı yapar gibi konuşma insanlarla. Üniversite çağında olduğun için belli bir olgunluğa ulaşmış olduğunu düşünerek söylüyorum bunu.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
hayatın bi süre sonra sadece calısmak oldugunu anlamak demektir meslek sahibi olmak

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Ben bir tarihçi olarak söyleyeyim hiç güzelleşmiyor aksine daha da kötüye gidiyor. Çalışmaktan kendine ayırdığın vakit eh işte denebilecek kadar olur. Şanslıysan iyi bir işte memur gibi çalışıp 2 gün tatil yaparsın o zaman da yuvarlanıp gidiyoruz moduna girersin. Öğrenciliğin tadını çıkart bir daha gelmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...