kendi ofisini açmayı denedin mi? yani benim bildiğim hiç bir firmada çalışan mimar duymadım da o yüzden diyorum.Hocam ben iç mimarlık okudum. Şu ana kadar bana bir yararı olduğu henüz görmedim. iç mimar olmama rağmen bir tane bile firma çalışmak için almıyor. Hedefim Yurtdışı...
Hocam valla çok denedim. Maalesef tanıdıklarım olmadığı için olumlu sonuç olmadı. Sadece 1 Sene yurtdışına çizim ve proje gönderdim. Türkiye'de de sistem bu şekilde normalde. 5.5 sene oldu mezun olalı. Artık eli ayağı çektim. Arkadaşımın teklifi üzerine oluşturduğumuz bir MCN şirketi var. Orada şuan çalışıyorum. İç mimarlıktan tamamen uzaklaştım diyebiliriz.kendi ofisini açmayı denedin mi? yani benim bildiğim hiç bir firmada çalışan mimar duymadım da o yüzden diyorum.
belkı guzellesebılır ancak ıs alanında da bır seyler basarman gerekır ısını elıne alınca her sey bıtmıyor sonuctaArkadaşlar ben bilgisayar mühendisliği okuyorum 2. sïnıfım. Ama içimde boşa okuyormuşum gibi bir his var. Türkiye'de mutlu olacağımı sanmıyorum. Mesleğimi elime alınca hayatım güzel olur mu?