Meslek sahibi olunca hayatınız güzelleşiyor mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Meslek hayatı okul hayatından daha iyidir bence

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Aşırı güzelleşti hayalim olan Mustang aldım . Şuan evimde bilgisayarımdan tut ps5 e kadar her şeyimi tamamladım yani öyle böyle değil. Mesleğim yokken daha fazla alım gücüm vardı sen ki

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
hem evet hem hayır eğer sevmediğin bir işse sadece iş dışında kalan zamanda kazandığın para ile mutlu olabiliyorsun ama iş sürecinde mutsuz oluyorsun ama sevdiğin bir işse hem iş yerin hem iş dışında mutlu oluyorsun sonuçta işe girdiğinde mutlu oluyorsun çünkü para kazanıyorsun parasız hayatta bir şey yapılmıyor maalesef

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
meslek sahibi olmak iyi birşeydir. okuduğun bölümle çalıştığın farklı meslek daha başka birşeydir. ama yine de iyi bir şey meslek sahibi olmak.

당신의 얼굴은 어둠 속에서 유일하게 보이는 얼굴입니다
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hocam ben iç mimarlık okudum. Şu ana kadar bana bir yararı olduğu henüz görmedim. iç mimar olmama rağmen bir tane bile firma çalışmak için almıyor. Hedefim Yurtdışı...

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Hocam ben iç mimarlık okudum. Şu ana kadar bana bir yararı olduğu henüz görmedim. iç mimar olmama rağmen bir tane bile firma çalışmak için almıyor. Hedefim Yurtdışı...
kendi ofisini açmayı denedin mi? yani benim bildiğim hiç bir firmada çalışan mimar duymadım da o yüzden diyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
2 yıldır mesleğimi yapıyorum askere gittim geldim askerlik sorunumuda kaldırdım nasip olursa eylülde evlenicem hayatım mükemmel ilerliyor allahım sanada herekesede iyi insanlar iyi meslekler nasip etsin kısacası meslek sahibi olunca hayatın güzelleşiyor...

당신의 얼굴은 어둠 속에서 유일하게 보이는 얼굴입니다
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kendi ofisini açmayı denedin mi? yani benim bildiğim hiç bir firmada çalışan mimar duymadım da o yüzden diyorum.
Hocam valla çok denedim. Maalesef tanıdıklarım olmadığı için olumlu sonuç olmadı. Sadece 1 Sene yurtdışına çizim ve proje gönderdim. Türkiye'de de sistem bu şekilde normalde. 5.5 sene oldu mezun olalı. Artık eli ayağı çektim. Arkadaşımın teklifi üzerine oluşturduğumuz bir MCN şirketi var. Orada şuan çalışıyorum. İç mimarlıktan tamamen uzaklaştım diyebiliriz.

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Eğer sevdiğin mesleği yapıyorsan ne durumda olursan ol çok fazla kötü hissetmezsin ama sana tavsiyem yurtdışına birşekilde çıkmak eğer meslek konusunda sıkıntı çekiyorsan bu senin için kolay yol olacaktır aynı zamanda iyi bir yol olacaktır çünkü, yurtdışında çalışan bir garson kuzenim var ve şuan 26 yaşına giricek kendisine araba aldı ve tanıştığı bir kızın bile arabası var inanılmaz birşey değil mi?
Ülkemizde yaşayan doktorların bile aldığı arabalar ya krediyle çekilmiş ya da miras kalmış ne kadar acı birşey farkındamısın dostum bu yüzden ya iyi bir meslek edinip ondan zevk alacaksın aldığın parayı umursamayacaksın fakat bu böyle birşey olsa bile paraya sıkışabilirsin ya da yurtdışına çıkıp elinden geleni yapacaksın kendini bu şekilde geliştirebilirsin hem dil falan da öğrenirsin.
İyi forumlar.

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Meslek sahibi oldum fakat hayatım güzelleşmedi. Sevdikleriniz yanınızda değilse hiç bir anlamı yok sadece para kazanmakla mutlu olunmuyor.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
para kazanıyon çok iyi oluyor ama zaman kalmıyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben bilgisayar mühendisliği okuyorum 2. sïnıfım. Ama içimde boşa okuyormuşum gibi bir his var. Türkiye'de mutlu olacağımı sanmıyorum. Mesleğimi elime alınca hayatım güzel olur mu?
belkı guzellesebılır ancak ıs alanında da bır seyler basarman gerekır ısını elıne alınca her sey bıtmıyor sonucta

Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Öğrenciyken en iyisi iyi yaşa şuanki zamanlarını zaman denen şeyden sende olmıcak çoğu kişideki gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...