urgota birdaha buff gelmis broken.urgot cok op yapmıslar
yok bea karakterin sadece e si var bide bide solungaçları 2 skill de boşa gidince o kadar da güçlü olmuyor aslında.illoai s tiere çekilebilir gelmiş geçmiş en güçlü hero
zamanında çok çektim herodan benim gözümde her zaman god tieryok bea karakterin sadece e si var bide bide solungaçları 2 skill de boşa gidince o kadar da güçlü olmuyor aslında.
Doğru söylüyosun illaoi çok güçlü early game de ama late doğru düşüyor sanki karakterilloai s tiere çekilebilir gelmiş geçmiş en güçlü hero
haklısınÖzellikle Garen e burda parantez açalım hero damage yemiyor.
Bencede şuan yüksek eloda bile fiora darius oynanıyor çok bozuk şampiyonlar düşük elodan çok kolay çıkabilirler oynayarak tabi birazda oyun bilgisi gerekfiora darius herzaman metada çok bozuk şampiyonlar 1v5 atabilecek kapasitedeler.Düşük eloda çıkmak istiyosanız fiora darius nasus oynayın sadece bu 3 ünü oynamayı öğrenin istediğiniz kümeye çıkacağınızı düşünüyorum. Şampiyon nekadar bozuk olursa olsun işin içine yetenekte giriyor tabi.Konu için teşekkürler
İyi forumlar
fiora-wukong-nasus-illaoi-renekton-malphite-sylass-garen- udyr şahsi görüşümArkadaşlar Sizin için metanın en güçlü top lane herolarını derledim iyi günler.10.8 yaması dahildir
Solo Top Tier List:
- S (Optimal) = Fiora , Darius, Sett, Garen, Wukong , Nasus
- A (Great) = Kled, Singed, Fiora, Aatrox, Yorick, Renekton, Shen, Illaoi, Jax, Teemo, Volibear, Malphite, Maokai ,Mordekaiser
- B (Good) = Riven, Irelioa, Vladimir, Ornn, Kayle, Urgot, Poppy, Quinn, Sion, Dr. Mundo, Tryndamere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?